17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ще имаме ли първите осминафиналисти?" Най-тъпият въпрос за днес. Отговорът му се подразбира, понеже са последните мачове в групите. В някои групи даже са ясни вече и кои ще са, явно Динко не следи нещата!

Бах мааму...

От до тук показаното: От група А излизат: 1. Нидерландия, 2. Сенегал; От Бе група, след приятелско реми следващия кръг между Уелс и Англия: 1. Англия, 2. Уелс; Първите осминафинали са: Нидерландия - Уелс и Англия - Сенегал.

Уелс издухапа супата ...

На германските маймуни трябва да им бият шута! С тоя тъп тренер, дето ги е събрал

НИКОГА не бързай да отписваш германците на футбол!

Беше в миналото това. Вече не важи, за твое съжаление!

Времето го е доказало това! Даже не съм писал, че са ми присърце :)

Принципно Да, но то няма германци в отбора.

Така е. Но само когато искат да играят футбол и да побеждават. Когато искат да се занимават с гейска пропаганда, по-добре без тях.

ТЪЙ КАТО-ПЪРВИЯТ КРЪГ ПРИКЛЮЧИ,И ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ ЗА-АНАЛНИТЕ СЪРБЕЖИ НА-ЛИБЕРАСТИТЕ,ПРЕДЛАГАМ ВЪВ-ВТОРИ КРЪГ,ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА-СЕМЕЙНИТЕ МЪЖЕ-ЛИШЕНИ ОТ-ФРЕНСКИ ЛАСКИ!!! ДА СЕ ИЗМИСЛИ-ХОРЕОГРАФИЯ,А НА-ГОЛЕМИ ЕКРАНИ,ДА СЕ ПРОЖЕКТИРАТ-НАГЛЕДНИ УРОЦИ! ЗА ТРЕТИ КРЪГ-ОСНОВЕН МОТИВ ДА Е-СТРАДАНИЕТО НА-СОДОМИТИТЕ’ КАТО НАЙ ОНЕПРАВДАНИ-ПЕДОФИЛИТЕ ИМАТ ПРАВО НА-ПРЕЗЕНТАЦИИ,НА: ПОЛУФИНАЛИ! ФИНАЛ! ИНАЧЕ МАЧА БЕШЕ МНОГО ДОБЪР,НО ТОВА СПОРЕД-ЛИБЕРАСТИТЕ Е-ВТОРОСТЕПЕННО!

Бъдещия световен шампион Англия

Единственият, досега, хубав момент на Световното беше гола на Ричарлисон за 2:0 за Бразилия! Всичко друго е буламач! П.С. Не успях да гледах мача на Испания с Коста Рика. Там явно е било шоу, но нямам мнение!

Испанците бяха мнооооого добри! Леко, технично, културно, без да си дават зор, вкараха 7 (седем). Не ми се мисли, ако бяха заиграли сериозно.

E германците вече са опаковали багажа! Чакат испанците да им заверят билетите.

Горките янки, още не знаят какво ги чака от "братчедите". Виж, при Уел и Иран нещатга може да се закучат, и все пак логиката говори, че дракончетата ще вземат своето, все пак поне на хартия са от същата школа, пък да видим.....

Малко раничко си включил котлона и си сложил тигана!

Не знам как ама на англетата все им се пада най лесния жребии. На осминафиналите Сенегал ще ги бият