Коментари - Днес на Мондиала: Ще оформят ли Франция и Англия още един супер четвъртфинал? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Англичаните превзеха половината свят и избиха милиони индиици и сега седят и ми обясняват как да съм толерантен

Според мен купата ще отиде при един от : Англия, Бразилия, Франция или Холандия. Не ги подреждам по сила. Аржентина са пълни боклуци. За малко футболното джудже Австралия да ги обърне. Но сега ги чакат Холандия. Португалия са зле. Зависи дали Роналдо ще има ден. Може и да паднат от неудобните швейцарци. Останалите отбори нямат шанс. Просто пълнеж.Но най-голям шанс от мойте фаворити имат Бразилия. Не мога да ги понасям, но се опитвам да бъда реалист.

Аз пък не понасям Франция и Испания, но се опитвам да бъда реалист... Иначе от европейските отбори съм за Нидерландия.

И аз не понясам Франция и Испания, но щом сме реалисти след Бразилия следва Франция. Испания нямат шанс. Не и на това първенство. Може би в САЩ след 4год. Лично аз искам Англия или Холандия. Но е по малко вероятно това да се случи.

То Англия и Франция са по черни от Сенегал. Така че все един африкански отбор ще стигне 1/4 финала. До това е довел колониализма - най добрите спортисти и умове да ходят в Колониалните господари и да оставят родните си страни. Сега това се случва с България.

Що за не ходят. Като държавите им са шийт холе както каза Тръмп на времето. Отиват в Европа и стават милионери. А мизерници като теб, търкат панелката на минимална в софииското гето и сечудят как да си платят тока.

И с 5:0.И също така да отпадне позорно.

Може Англия да бие с 5:0, но също така може съдиите позорно да направяят мача "интересен"

Днес ще отпадне поне един от фаворитите.По-вероятно Франция но може и Англия.

Макар и трудно, през обрати и перипетии, петлетата ще се наложат и изкукуригването им се отлага за следващия мач. Но по завързано ще е във втория. Сенегалци станали балканци и като нищо могат да поднесат поредната "изненада". Англия започна повече от добре, но това като че ли ги позамая и откъсна от реалността. И друг път са започвали не лошо, даже и доста напред са стигали, но така и не можаха да се допреборят за нещо повече. И сега не са с най-стабилният си отбор. Ще опитат, ще натискат, но може би ще хванат сенегалците на контраатака с повече прецизност. Пак добре, че имат този път стабилен вратар, който също ще отрази няколко опасни удара на братска Африка. Но да видим какво ще стане накрая, че ето, в Немция още плачат, дори вурст и бира не им се консумира, ха-ха-ха.

Ще има "бой на негри в тъмна нощ".

Англия-франция е мечтан четвъртфинал. би бил 10 пъти по-гледан от Сенегал-Полша. Ако има футболна логика (и нормално съдийство) и двата отбора трябва да минат изпита с 3 (гола) и отл. 6.

Очаквам Англия да отпадне. Вторачването само в европейските отбори не дава възможност да се видят качествата на азиатските и африканските отбори. Затова ги броим като изненади. Със съвременните средства за транспорт и комуникации мисля, че е време да се провеждат общи, световни квалификации за световно първенство, а не регионални. Ако можем да си уреждаме контрола с Аржентина, защо да не можем да играем квалификации?

Минават напред само след брутални съдийски аванти. И кой ти каза, че някой се вторачва само в евроотбори? Ти на коя плането и в кое време живееш? Че те се чудят как да ти лансират точно неевропейски отбори и да подриват европейските! А Англия ще спечели с 2-3 гола. Независимо дали това шще ти хареса или не!

Англия и франция са очевидно по-класните отбори. Но англичаните да имат порецвид, че Фифа фафа и фуфа биха дали мило и драго да пробутат Сенегал напред. Да се подготвят психически и ако им отменят гол, ако свирят измкслена дузпа срешу тях или не им дадат чиуста дузпа в тяхна полза, просто да продължат да си играят играта и да се постараят да отбележат поне 5 гола. нека са поучат от Уругвай. Мач който трябвапе да свърши 4-5 на нула за урусите, заради съдихйството едва не бешпе добутан до 2-1. И заради ГР урусите отпаднаха......

Как знаят че е супер четвърт финал, като не са играли помежду си през последните 40 години .

Нема ли най- после да свършва тая простотия, бе? Някакви черни,мърляви, грозни,татуирани цигани с брадядали лица и обръснати задници гонят топка по тревата... Ба си простотията...И други изперкали потни мърляци реват като юндолски мечки отстрани.... Изроди.

Кой те спира да гледаш нещо друго, бе гений? Като си ампутиран от спортна тръпка, отиди на йога или се занимавай с икебана.