Коментари - Докато се бори да оцелее: "Левски" привлича четвърти нов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво стана с "расоно чистия" ви отбор бе, ЕВРОИДИОТИ?

що, ти като гледаш на кочин парк кви играят и стана защитник на черните ли? То, аслъ "свещенната червена фанелка" вече я носят само тъмно черни хахахаха 凸 ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)凸

Всъщност, заглавието трябва да е не "привлича", а "завлича" четвърти нов...

"Левски" би трябвало да се прекръсти от "сините идиоти", на " сините африкански идиоти"! Ама, пък ........що да обиждаме африканците?

Вие шегувате ли се?Левски не е в никаква опасност,без значение колко дължи и на кого.Българската държава си му плаща задълженията от нашите данъци и ще продължи да го прави.Левски е ВЕЧЕН,за него не важат правилата,че държавата не трябва да се намесва и да спасява Левски,а за останалите футболни отбори да не си мърда пръстта и да ги оставя да фалират.

Защо се пишат статии за обречения отбор на вси1ки власти? ха ха ха

Хайде феновете, събирайте пари и за заплатата на новия милионер.

Стоилов може и да пусне брадавицата си на терена, вече е достатъчно голяма.

Организираме нова кампания под наслов "Леефски е ОБРЕЧЕН"

В този комуноиден жълт парцал се подвизават все свински чорбета,че емблемата им е петолъчката под която са живуркали целият си жалък животец и се срамуват от далаверите на ловешкото гномче преименувал литекс в цецка но това няма да продължи вечено (за сведение не съм левскар а мразещ червените боклуци)

Може да не си лефскар, ама на такива убитаци дето мразят ЦСКА им се вика "ГОВЕДА"! Щото мразят всичко червено! Жалки комплексирани боклуци сте! Ръйш?