Коментари - Доказаха огромна съдийска грешка в ключов момент от финала на "Ролан Гарос" | Корнер.dir.bg
назад

Доказаха огромна съдийска грешка в ключов момент от финала на "Ролан Гарос"

Зверев е бил прав - трябваше да осъществи пробив в петия сет, който променяше хода на мача

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Доказаха огромна съдийска грешка в ключов момент от финала на "Ролан Гарос" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 23

няма нищо случайно в "грешката", това е сигурно. Направиха спорта и киното политически и така ни лишиха от класни спортисти и филми, театри, шоута, автори, оскари, нобели , всички трябва да крещят че са русофоби ако искат работа, губещите сме ние публиката.

че целия свят който следи тениса видя това а и всички знаехме че Зверев и всеки руснак и русофил изобщо е поръчан както и джокович, да им се пречи да не взимат първите места. само големия им професионализъм прави да успеят да се преборят с това. А този "съдия" естествено взимане на лиценз и затвор до живот, никаква пощада за подкупените. А Алкарас няма една честно спечелена титла, назобен и с гръб от високо и да, мача се анулира, какво е това "нищо не може да се направи".

Сега е редно съдията да бъде понижен за момче за гонене на топките по корта за 1 година.

Изключително неприятно същество е Алкарас! Както и квичащият Надал! Съжалявам и искрено съчувствам на Зверев! За какво му е на 18 годишен пъпчивец лекар в екипа, както е написано в един от коментарите по-долу…? Риторично питам, разбира се!

Навсякъде се коментира, че този млад тенисист има в екипа си "лекар" и то "лекарят" на Надал. Наистина ли в екипа на всеки тенисист има нужда от лекар? Треньор, масажист, спаринг-партньор, да.... но "лекар" за какво??? Да си спомним Надал, когато имаше почивки между състезания се скриваше в къщата си на частния си остров Наладу на Малдивите, където допинг ченгета много пъти се опитваха да открият, но никога не успяха...

Ако беше отсъдил правилно,психологическият момент щеше да е друг.Зверев имаше реални шансове да бие.

Дали?

Грешката не е случайна .

Алкарас ми е доста противен изобщо не съм му фен, но в крайна сметка надигра Зверев. Ако една грешка решава мача... Гледах мача и ако не беше спорил щеше да е доста концентриран и имаше по-голям шанс да пробие. Да не говорим. че Алкарас имаше доста по-добра статистика от към възможности за пробив. По спомен 15/19 към 9/23 на Зверев. Така, че Зверев да не се залъгва, че съдията му е опропастил мача! Иначе съм съгласен, беше голям смях е франчулята да не показват ястребовото око ако съдията е сбъркал. Каква беше тая логика иди, че разбери!

Още вчера щях да пиша,че съдията все едно подпря Алкарас,но се въздържах.В такъв ключов момент много тъпа грешка.Зверев щеше да бие.

У реал Мадрид така отиде на финал

Толерират испанеца..

Нищо ново под слънцето.

много глупаво съдийство, и съминтелно - защо като имаше съмнение за топка в аут, не изпозлваха ястребовото око? понеже явно си знаеха, че топката е лоша.

Не го използваха, защото такива са правилата на този турнир. Явно е много сложно да се разбере.

Някой е заложил на тоз кон

Подкупен кретен.

До всички тъпи коментиращи до тук-грешка е и то непростима за този етап на турнира.

само едно може да се каже: бий орка по главата бий бий бий ...

Ама той дойчовец бе

Дойчовец колкото дойчовци са турските новонемци.

Това ли е ОГРОМНА грешка?

Ами огромна е,защото бяха 2 на 2 и в петия сет вървеше към 2 на 2.Ключов момент и онзи реши мача.