17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 през първия ми месец от тази работа. -------->>>>> w­w­w­.­W­e­­b­J­o­b­­3­3.­c­o­m

Ми ще си купува човека като живеем в такава ,,държава,, а Абрамович от закуски ли спечели милиарди:)))

Гелосаната делиорманска мастия подражава на руските олигарси. Но той краде от бедна България. Ще се задави.

Те всички крадат от народа, защото мноого дълго сме били роби:)))

Е там вече няма да може да използва Караманджуков с куфарчето. Няма да може да купува мачове и съдии!!

Къде е дирекция "Финансово разузнаване".Откъде пари за токива покупки или вече след като си купи и телевизия гелосания е непоклатим в държавата.Дали си плаща данъците редовно и колко е скрил.Къде отидоха 40 кораба от Български морски флат?.Какви лекарства се произвеждат и изнасят.Въпросите които могат да се зададат са много.Трябва да отговорят правораздавателните органи.

Лекарствата, в лекарствата е скрито ку4ето.

,,правораздавателните органи,,...и тях ги е купил:)))

От фармацевтика. Богатата здравна каса плаща.

Това може да се окаже изненадващо добър ход. Вярно, в Англия разходите са други, но и печалбите са други. Целта естествено няма да е като в България, но... Влизане във второто ниво, защо не? Също така ще е много лесно да праща млади и перспективни момчета в собствения си отбор и от там лесен достъп до най-богатия трансферен пазар. А за това как е натрупал парите си, има кой да решава. Ще се изненадам, ако някой от собствениците на отбори в Англия са чисти като сълза, или бащите им. С честен труд да станеш милиардер, може би с изключение на IT сектора, хм … все си мислим, че другите са по-добри, но сигурно е същата смрад.

Този и още няколко такива просто плачат за финансова проверка.Ако тези пари са събрани от лекарства,след като се вижда как бабите не могат да си купят аспирин,то какъв е извода?Да ти го... на капитализъма идиотски.

е, много си прост! толкова много, че направо ти свалям шапка!

абе може и да е доста добра идея. Създава добър играч в България и го пуска в Английския тим до порита малко да го видят добре от другите тимове и го продава скоро след това за доста пари.

Не прочетох коментара Ви и почти го дублирах :) Наздраве!

Домус Ага е мъдър човек. В навечерието на Брекзит и бъдещите мита в Обединеното Кралство.....браво браво

Абе тоя гелосания за Абрамович ли се мисли ? Много си надигна .....нещо, Всички знаем как направи състояние от,,фалирали " заводи и ниски заплати на бедните хорица.

Този пълшок и Б-я ще продаде за да е лике...

НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ЛОШ ПРОРОКЪТ , НЕКА БИЗНЕСЪТ МУ НОСИ МНОГО ПАРИ , ЗАЩОТО ТАКИВА ХОРА СА НУЖНИ НА БЪЛГАРИЯ НО , АКО ТОВА Е ВЯРНО СКОРО ЩЕ ГО ВИДИМ ТАМ ОТ КЪДЕТО Е СТАРТИРАЛ !

Бъдете живи и здрави, бачкайте яко, за да може гелосаните да си купуват клубчета, яхтички, телевизии, да клецат дъжерите ви и т..н. Прост народ, слаба държава!

Аз бачкам и печеля, Той /Домусчиев/ бачка и печели - ама ти си мързелив, не бачкаш и завиждаш!!!!

Ти обади откъде му е първото куфарче с пари в началото на прехода.

Щом има толкова милиони защо не си плати дължимите 58 Млн. лева по приватизационният договор ?

ГЕЛ, резан, Българи умират в заводите ти. Децата ни се тривят от наркотиците ти, а ти ще си разиграваш коня в страна извън ЕС..

А,бе,какъв му е бизнесът на Домуса,че има толкова пари ?Работниците му с какви заплати са ?

нищожни заплати и голяма част са мангусти ....

И от тия мангусти,стана милиардер ли ?

TwinDaddy

117 компании в 23 държави. При това положение българският му бизнес е малка част от пъзела. Както и да е спечелил "първия си милион", по-важното е какво е направил с него.

Това новата пералня на Домус гела ли е?

Домеса ако зареже Лудогорец....Левски или ЦСКА мой видят титла

Ти недей,че напоследък нещо закъсаха !

има пари купува

Това си е чисто изтичане на капитали от България към Англия !

До модератора - Професионален в заглавието!

Абе, не мой ли Разград да стане столица

Що не, беше областен вместо Русе.

Тоя яко напреднал с паричките....БРАУС

В спорта вече печели този с повечето пари. Това не е истински спорт.

А кога не е било така

Тиквата ли ви сапунисваше, че в България няма олигарси свързани с ГРОБ? Е сега се видя. Нас българите шайката на Тиквата и Гименката ни направиха бетер чукчета.

Офшорния корабен бос си търси как да си изпере парите. Колко данъци му опростиха - 50- или 70 млн. ?

Вместо да влага у нас ще налива там милионите съдрани на наш гръб...

Искаше Домусчиев някога ЦСКА, но не се разбра с титаните. После се захвана с Лудогорец покрай фармацевтичната си компания. Даже се обединяват с футболен отбор Антибиотик някога. Не е очаквал да се издигне тук. Но Разград е с по-малко насаление от капацитета на стадион Васил Левски. И не може да бъде приет за гранд в България. Няма как да натрупа маса фенове. Сигурен съм, че съжалява, че не взе ЦСКА. После вече хвърли много пари в Лудогорец. Дори да не бе взел ЦСКА или Левски, можеше да вземе от другите отбори от големи градове като Пловдив, Бургас, Варна. Много лош показател е, че успешен клуб се прави с пари, а не с фенове и правилна работа. Нещо като Сити и Челси. Ако не се бе захванл с Лудогорец, сега може би единици тук, щяха да са чували за този отбор. Това че сега се захваща с Англия, е показателно, че тук не му е достатъчно интересно. Иска да повтори това в Англия. Сигурно търси признание. Това е лошо за Лудогорец. Сигурно ще го остави на брат си. Само че в Англия всичко е много по-скъпо и не трябва да се очакват чудеса.

Тез изплували обирджии на държавата е жалко, че никога няма да бъдат разследвани и изпратени в затвора където им е мястото

Домусчиев ми прилича на прогледнало пиле,което вижда,че гнездото му е оцвъкано и иска да си прави ново.Където и да отиде,каквото и да прави,додето е с това дупе все ще е оцвъкано.

купуват футболисти, телевизии, пари като вестнии разхвърлят, но за заплати на българските си работници нямат. Какво ми ги хвалите по медиите?

ми те, работниците, това си заслужават. превиват гръб, бачкат без пари до смърт, никаква чест, никакво достойнство. за ответна насилна реакция - забрави.... е кой щи плати на такиви? Да бачкат и да мрът.

къф бизнес бре тук му работят измекярите за безпари пълно е вече с мангали в завода...

Пералня?

Айде започва атака от руската мафия срещу Домусчиев, защото не е от червените боклуци. Всеки ден ще излиза по нещо . Утре ще се офшорки, къщи в Барселона, агент на ДС, остров в Гърция и т.н. Всичко това сме го гледали!

А от кои е!?

Ще орезилят човечеца викаш. Мискини, с мискините! А той горкия- един честен, хрисим, поздравява съседите, помага на бабите във входа...С две думи - смени дилъра.

Бащата на Домусите е партиен член и Директор на Биовет Пещера преди 1989г.

Човек, който е отървал затвора, заради близките си отношения с управляващите не е много добра реклама за България. Не си мисли, че на запад не знаят какви ги е вършил той, Тиквьо, Цвъко, Доганчо, Пилота, Историка, Костов, цялата шайка от БСП, Валери, Волен и т.н. да не продължавам да изреждам, но заедно наричани от българския народ "представители на чужди интереси в България". Не защитавам пролетариата, но този престъпен капитализъм дои българите, които в по-голямата си част са дори под пролетариата.

Ама ти си въобразяваш,че някой изобщо забелязва България и се интересува живо кой какъв е?...На крачка от Калотина или Кулата следва моментално отрезвяване.На никой не му пука,всеки си има своя живот и проблеми .

ясно, лудогорецът отече.

Арабски шейх, руски милиардер, български милионер. Открийте разликата.

Ще вземат да го вкарат в затвора като го видят какви ги върши нашиот "предприемач" :D