17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важно е да къса мрежите на Никол и Йожени

Ако първите сто в ранг листата се разболеят, контузят или ги мързи да играят, трябва да кажем че шансовете на бонвивана да стигне второ място са много реални! На да спечели турнир от шлема може само служебно, ако никой друг не се яви...

КГБ

Изпята песен е това поамериканчено българче Грикол.

Аз като обикновен българин, без да страдам особено по тениса искам само да кажа: ВЪРНИ ПАРИТЕ! ГРИШКО, подведе се по акъла на оная дърта в е щи ца дето си мисли, че е нещо в тениса! ВЪРНИ ПАРИТЕ! С тях могат да се правят детски турнири на национално ниво в следващите 7 години! ВЪРНИ ПАРИТЕ! Не си платил и лев данък в тази страна! ВЪРНИ ПАРИТЕ!

Още един олигофрен

Най-накрая хората го разбраха що за стока е-едно келешче, което се интересува само как изглежда и дали го снимат папараците.А и преди време беше казал, че "истинския му живот" ще започне когато спре да играе тенис.Това е той-едно хасковско първеню, което по негови думи е "роден и израсъл" е Монте Карло.Серина рано го разбра и каза, че има черно сърце, в което има място само за него.Никол по-бързо да се спасява, само й губи времето, а тя е супер мацка.

Първо тука данъка е 10% което е нищо. Второ той сам е вложил пари в развитието си (тоест родителите му). И не е длъжен на никого да връща никакви пари които дори не са изкарани в България!

Истината е, че конкуренцията в тениса е огромна и най-добрите са с относително изравнени сили. Гришо може да стане по-добър и вероятно ще стане по-добър, но това не значи, че ще успее да се класира по-добре - другите също не стоят на едно място. Досега Гришо се представя изключително добре и едва ли ще имаме в близките 20 години друг български тенисист от неговата класа. Е, и на мен ми се иска Гришо винаги да побеждава, но това е илюзия - никой не побеждава винаги. Има една поговорка - по-доброто е враг на хубавото. Който иска все по-добро и по-добро не може да оцени хубавото, което е постигнато.

Първо Григор е единствен, да има някой след него? Е няма. Така че, дори и това да е максимумът, той вече е най-добрият ни тенесист за всички времена. Дали може повече? Със сигурност. Но трябва да има нагласа за промяна, за да сведе негативните черти както на характера си, така и в играта си до минимум. Въпросът е дали сегашният му треньор може да предизвика тази промяна? Очевидно не. Треньорът на Надал - чичо Тони си предложи услугите, но Григор явно се двоуми. Въпросът е колко време ще продължи това. Опасността да излезе от първата десетка до края на годината е вече реална. Някои решения трябва да се вземат бързо.

питай във Българската федерация по тенис колко му изплатиха за да играе на турнира в Сф и той не се поя. Но парите ги прибра. А не се появи не щото е болен, а защото така го посъветна беберяната.

Няма друг тенисист, който да е сменял толкова много треньори.На крива ракета космоса й пречи.

До всички почитатели на Гришо, забравил българския език, пардон, забравих, че е роден в Монако-МОЖЕ ЛИ 2 ПЪТИ ДА ПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА "СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА" и да не благоволи да дойде лично да е получи?????Важното е, че е пратил холограма, записана в студио Унивърсал.МОЛЯ, ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ ГРИГОР Е БИЛ В ХОЛИВУД, ТОВА Е ВАЖНОТО, а не някаква си тъпа титла, и то дадена в родината му, от която той всеячески се опитва да се раздалечи и забрави, че е Българин.ТОЙ Е БИЛ В ХОЛИВУД-ТОВА Е ВАЖНОТО!!!

Анди Мъри мисля, че е сменил повече треньори, може би и други тенисисти от най-добите има с повече треньори. Много не на място ти е написаното.

Трябва ли Гришо да играе по гайдата на всеки решил да си прави реклама за негова сметка? Второ, не знам откъде изкопахте това за българския на Гришо - говори си го доста по-добре от повечето, които пишат тук, че е забравил българския. Аз не виждам някаква смислена причина да обвинявате Гришо за това, за което го обвинявате, освен избиване на комплекси за малоценност.

На Гринго това му е максимумът и букмейкърите го отразяват най-трезво. Гринго е зле с психиката - нещо, което го измъчва напоследък доста зле ...Така, че преди 4-5 год. ако беше модно да се споменава името му като "бейби Федерер" - днес никой не го слага в сметките си. Ще си остане със старите си спомени от 2017-та и ... толкоз !!!

Та той достигна дъното...

Дай боже всекиму такова дъно - трети в света

Григор Димитров трябва да започне да играе бекхенд с две ръце!!! И да вземе да започне да имитира някаква симбиоза между бекхенда на Анди Мъри и Джокович! В момента в световния тенис само двама играчи играят бекхенд с една ръка!!! Единият е гения Федерер, а другият е нашето момче... Трябва час по-скоро да започне този процес, ако ли не Григор за съжаление ше бъде със затихващи фунции...

Абсолютно прав/а сте! Българина винаги си мисли, че някой нещо му е длъжен!!! Длъжен е да им говори на български, да им върне парите, да играе на измислените им турнири и т.н. Вместо да се гордеем, че има такъв българин, търсим под вола теле!

След още няколко години и за него няма да се чуе

Забележете, че по време на мач, когато сбърка, Григор псува на чист български хамалски език!

Не стига, че си тъп и неинформиран, а и мнение имаш по всякакви въпроси. Бекхенд с една ръка играят Тийм, Вавринка, Гаске, Шаповалов, Циципас, Чекинато и още много играчи от топ 100.

многократно се е коментирало от специалисти и хора, по-тясно запознати с тениса, отколкото съфорумеца, че техниката за игра на бекхенд се приучава от ранни години и смяната и в последствие е невъзможна!

Като прочета адекватни мнение като Вашето, първо се радвам, че все още има такива, после се чудя защо сте в този форум, обяснявайки на хора като Misho, Неща които явно не разбират, а просто са влезли да плюят!

даже го подмина, да става манекен и да се свършва с цялата мъка

да се срути след номер 20, докато не започне да играе за България и в България. Да почне да си плаща данъците в България, защото има да връща 600 000 лева, получени от България, точно когато са му трябвали най-много!

Да връща? Някога да си чул селянин да върне доброволно кредит (примерно)? Относно анкетата - мисля, че дори това шесто място (май беше шесто) му е много. Другите състезатели играят за чест, достойнство, защитават флага си (гледайте рекламата на тениса по Евроспорт на Дел Потро - с каква страст говори за Аржентина). Други се разхождат по света и топват пиперката - типично за селяни, които за първи път излизат навън и виждат що е то градът и цивилизацията. Е няма как с това селско мислене и липса на достойнсво и морал да прогресираме.

Ми той беше манекен и там се провали,забравил да си обуе чорапите преди да излезе,просто си е мечтал да бъде тенисист и си е повярвал че е такъв.

Вие познавате григор от камерите,снимките и интервютата,да не дава Господ да го срещнете в истинския му живот,Серина е права григор има "черно сърце" ,егоист,злобен,арогантен нарцис без капка благородие,българин както повечето от нас ,ами асково това може да роди.

Не е единственият!Катя на 6-то място,Маги на 4-то, Мануела 3-то, и всички те са играли съм сърце и душа,за родината,в същност това е голямата разлика между тях и него!

Тъкмо да гласувам и отново прочетох заглавието.Ами аз нямам право да гласувам според него.Мога само да кажа, успех Ноле ти си моя фаворит!

Виждам, че са почнали "обидите"(типично по български), но все пак за повече информираност - ще дам една статия която се казва: "the death of the one handed backhand" на nytimes от 2014г. Лесно се намира с Google. Там пише доста интересни неща!

Много точно си го разбрал какъв е.Малкото заблудени фенове трябва да го разберат накрая що за стока е.

Повечето коментиращи никога няма да постигнат подобни успехи в живота си, обаче знаят как Гришо трябва да живее неговият, как да тренира, как да печели. Объркан народ и това си е. Не знам кой е егоиста той или вие. Не можете да се зарадвате за успехите на другите. Специалисти.

А ти къде си тръгнал да поставяш всички под общ знаменател? Всеки, който се състезава под даден флаг и го позори, има право да бъде критикуван! Има 10% българи, които не са селски дебили и са добри специалисти в областта си - и за тях ли ще кажеш, че нямат право да обсъждат Гришо-Пишо?

... време е за промени при Гришо и то кардинални...!!!!!! Първо нов треньор и второ нов мениджър - с този треньор и с Жоро Стоименов-Малеев толкова... Той е професионалист и знае че тези промени са наложителни и нека не се бави с тях...