17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меки са днешните хора много

Заглавието жълтее и изкривява това което стана. Боецът посвети победата на приятел, който се е самоубил преди ден и призова хората с такива мисли да говорят с някой. От жълтото заглавие човек си представя друго. Разочароващо Дир.

Ударите в главата, каквили не проблеми създават.

За да имаш Пари и Работа и да я има БЪлгария още 1400 години, МАЧКАЙ главите и застрелвай всякакви негри -ДЯВОЛ маймуни- Леброн Джеймс, Сисиньо, Роберта, АЛи Соу, Дий Бост !!! А Митьо-вци, и Мутри са тъпи олигофрени- Наркомани и Педдерази, ИЗБЯГАЛИ от затвора, които се правят на негри с черни БМВ-та... Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !! В България , ЦАРЕ са Антон, Кирил, Петко, Иван ,Христо.. А маймуняци като Леброн Джеймс ги пращам в Зоологическата граидна или ги ЗАСТРЕЛВАМЕ... РАЙ за Българи е там, където НЯМА негри- ДЯВОЛ маймуни, НЯМА китайци и араби.... Там НЯМА и ВИРУСИ...

Тоя ми излезе преди няколко дни в ютюба.Paddy ''the baddy'' т.е Пади лошото момче.Клипът беше уж как тоя дънгалак сваля 10 кг а всъщност само говореше някакви тъпотии на развален диалект и пърдеше звучно.Не го знам какъв бияч е първо че не гледам ММА и втора ми се вижда много прост за да го следя.Явно че се опитва да имитира Тайсън Фюри и Конър Макгрегър хем да е скандален хем забавен хем да е откровен относно онези неща така че по-скоро е някакъв ПР.

Видеото да не предоставена от Кана Рачева???