17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от малкото немци в немския национален отбор и той... Разочарование...

Ленти на лгтб Простотии страшни Ако ставаше с ленти и коленичене вече да се е свършило… Започнаха да прекаляват и дразнят вече всички Само черните ли са дискриминирани Само обратните ли са онеправдани А с децата в диропиталищата и инвалидите какво правим….. И понеже по младите не знаят здачението на израза педалска му работа…. Ще ви го пазясня: Ще се самоизядат с тези глупости Ако не се кротнат ще прекрачат границата и пак ще стане им стане тясно на земята, както всеки път…

Сега ако овреме немците се бяха сетили да включат фюрера към някой ел-генератор, щяха не само да светат във всички цветове на дъгата, но и да изнасят ток за цял свят!

Аман.

Един вид, уважавайте се!! Дали французи чкат немци или немци чкат португалци, важното е да има любов и да не оставате с лош вкус в устата!

да им направят шишенцата с водичка във формата на дилдо, да си смучкат сладко, сладко по време да куулинг брейковете... неща..ници!!!

Хитлер се обърна в гроба.....

Немците носят само беди на Европа - от фашизъм и концлагери преди до извратен либерализъм и педерастия сега..............Скапани педали са, ама турците ще ги оправят скоро

Стига рева, точно пък на Ганьо немците донесоха десетки милиарди от еврофондове... Повечето се окрадоха, разбира се, но поне тук-там някоя градинка, метролиния или път намазахме.

Неква лента за нас, старомодните скучни ебачи, няма ли някой да сложи. Че вече сме малцинство...

Немците измислиха комунизма и световната революция, подпалиха две световни войни и избиха милиони невинни хора. След като им изтръгнаха гръцмуля и пречупиха гръбнака през ВСВ, немците станаха послушни либерасти и активни педерасти

Върнете дъгата на децата! Светльо Витков е бил пророк, като изпя "Кой намаза със л*на пъстроцветната дъга" преди 20 години!

Kenn1111

Свястен вратар но тъпо послание.За рекламираш една болна група хора е несериозно и обидно.Особенно по този начин.

Kenn1111

Абе незнам има тръдения че и той е бил мека китка

В България това нещо лошо ли е?

Карл Маркс не е немец...иначе може да се каже, че немците помогнаха на любимия ти сифилистик ленин да закрие руската империя. Я дай и други постижения на цивилизацията измислени от немци освен революцията. Пионерите в сексуалната революция са точно ленин и неговите гаджета зиновиев и троцки. Можеш да провериш по тяхно време какви немислими за запада неща са ставали. Нойер ми падна в очите...жалко...

С 5 деца, които "самоубива" накрая....

в шеговит тон да кажем един чичко с мустачки дали се върти в гроба. Не върви на добре света с тия нови тенденции.

Тези немци, нямат нищо общо с онези немци от 1941-1945. Онези немци, въпреки, че изядохя боя от руснаците, бяха все още мъже и войници. Тези сегашните немци са жалка сбирщина от скрити и явни пеераси. В Германия има и следния типаж: мъж-феминистка! При нас те такова животно просто нема как да има!

PEYTSCH

Може ли друг капитан да носи жълта лента със звезда или червена лента с полумесец, звезда или пречупен кръст ? Демокрация, а ? Педераси, сър !

PEYTSCH

Отказваме категорично да гледаме мача ! Турция да откаже да играе, и без друго отпада, ама ако са педераси ...

Не е за учудване! В някои градове на Австрия и Германия вече на светофарите за пешеходци сложиха гей двойки. Две човечета с полички е едната лезбо двойка и двама един след друг - педерасите! Това представлява днес Западна Европа. Кво се чудите, че Неймар е сложил дъгата!?!?

Как ще носи тая педалска лента?! Докъде се изродиха нещата. То ми се стори, че носи нещо такова докато гледах мача с ромите, но си викам, че няма как да е. Ма то с Гюндоган и Джан какво да е?! Фюрерът се върти в гроба, ей гейове!

То от Германия започват две световни войни, тръгва коминтерна, Маркс създава "Капиталът" по поръчка на лихварите, сега оттам идват жендъри, Истанбулски конвенции, лгбт-движения! Работите в Германия хич не отиват на добре за жалост!

Първата световна започва от Германия? Втората световна не е продължение на първата заради на практика неизпълнимите следвоенни условия поставени от победителите? карл маркс и лихварите са 9то поколение чистокръвни немци? ссср в периода 1918 - 1923 не е най-сифилистичния разюздан бардак в света? другарката колонтай е германка? Ще трябва да намеря твоите учебници по история.

Брееей един път да се изкчаш и ГЕРБ да не са ти виновни...БРАВО.

Виж кой е финансирал Ленин! Това че са успели в Русия, не значи че са руснаци!

Я отиди в Германия да го кажеш това на глас!

например лента от малки триъгълни скалпчета...

Ако някога отида в сегашния бардак, който се зове Германия разбира се, че ще им го кажа. Мани ме мене, срам са за предците си!

Германия е жертва и в двете световни войни!

Ама защо преди мач не ги опъват ритуално на терена?Арабели дал господ . .

друга публика ще започнат да привличат...

Как може да носи тая лента?

До тези, които още не са разбрали: Всъщност, има отдавна открито лекарство против хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!