Коментари - Драма в Англия: VAR, 2 червени картона, автогол, контузия и Тотнъм спряха Ливърпул | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да Тотнъм, не са съдийски отбор,но Манафчестърите и най-вече тия от ситито явно си плащат за да се задържат първи.Тотнъм би и пак е след тях, а при победа Ливърпул ставаше първи.Дават се едни пари и се прави експеримент, дали пък Ливърпул ще бие с 9 човека.А за да стане победата още по невъзможна - няма да им броим редовните голове. Нямало в Англия корупция!?! Корупция има навсякъде, когато някой има много пари готов да ги плати за да постигне нещо си.Арабските шейхове имат пари и си купуват, футболисти титли и купи .Но ще съсипят футбола с простотията и нахалството си.Жалко за хубавата игра

Влизаш в прекалено сложни и погрешни теории на конспирацията. Опищявате орталъка всеки път като ви порежат, а кога ви подпират - мълчите като дупцета.

Кой пък тенденциозно ще порязва Ливърпул? Кой има интерес? Тотнъм не е от съдийските отбори, съдийските отбори кои са се знае. Тотнъм не е от тях, и тях ги ощетяват често. Стига вече хленчене и теории на конспирациите. А Ливърпул колко пъти са ги подпирали.... Просто стават съдийски грешки.

Стават грешки козяшки педал...ти си една от тях

Лузърпул

Защо

Защо албионските пингвини не свирят на Световно ?

Жалко и в Англия ли има Лудогорец...

Има, и също е с мюсюлмански връзки.

Вече има "официално извинение" за грешката на ВАР. И какво от това, нищо. Умишленно и тенденциозно съдийство срещу Ливърпул.

Напълно умишлено престъпно съдийство срещу Ливърпул, грозна работа.

Червените картони си бяха реални. Отмененият гол е трудно да се обясни.

Къртис Джоунс играе за топката, кракът му се хлъзга по нея. Първи жълт картон на Жота няма, защото няма контакт. И при 0:0 отменен гол от съдиите на терена без санкция на ВАР. Разбираш ли колко абсурдна е ситуацията?

Много си зле бай Ставри. Трябва ти телескоп .

Такова съдисйтво ме върна в добрите години на ВИС.СИК и други подобни топ спонсори от 90те години в А група... Тия май верно искат да спреме да гледаме футбол...

Съдуята да решава кога да свърши мача я има само в тъпия футбол.

Е кай да решава Съдията за какво е на терена

Играе се 2 по 45 минути. Часовника спира мача! Съдията е да съблюдава спазването на правилата.

Ами естествено е съдията да решава, понеже часовникът не се спира, когато има спиране на играта (при тъчове, фалове и смени) и затова не може да се отчете точно 45 мин. игрово време.

Част от играта. Каквото направиш в рамките на 90 мин. Това е! Искаш ли на работа шефа ти да решава кога да си ходиш ?!? Едва ли....

Аман от ръгбисти!