Коментари - Драма в Бистрица: Головата машина Чочев остави Лудогорец зад ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да пуснат още 2-3 ЦСКА та и все някое ще спечели.

Ето так се степенуват:: ТЪП( Хамалин), по- ТЪП( Боксьор), Най- ТЪП ( ФУТБОЛИСТ).. НЕ се занимавай с футболисти.... Българската Армия , Васил Левски , Христо Ботев и са убивали такива Предатели като Наско Сираков, Мъъри Стоилов, Гриша Ганчев, Боби Михайлов, Лечков, Домусчев от Лудогорец и всякакви негри- маймуни и са ползвали парите им за Освобождението от Мюсюлманско РОБСТВО.. Онези мангали около Васил Божков( избягал в чужбина) да бягат ДАЛЕЧЕ от тая фирма ЦСКА 1948 , да НЕ изнервят всички и да НЕ домъкват негри- маймуни !!!

В 3 мача за първенство, ЦСКА 1948 направи 3 равенства с Лудогорец и им отне 6 точки. Другото ЦСКА няма какво повече да иска от първото. Да кажат поне едно благодаря! ЦСКА 1948 допуснаха два идентични гола от загубени топки, недостатъчно бързо връщане на централните полузащитници и дупка в центъра. Много хора не са във форма, дори вратарят Наумов. Само Чочев и последно време Русев си играят както трябва.

Щампион е ,... шампион е ,... шампион е.. ЦСКА !!!

При това развитие, в следващият кръг мачовете трябва да се играят в един и същи ден и час.

То ние имаме по малко армия, отколкото армейски футболисти

Включвам целия обслужващ персонал , включително чистачки, масажисти, младежки отбори охранители отбори във втора лига итн

""С късния си гол ЦСКА 1948 взе реванш от разградчани за загубения финал за Купата на България преди четири дни. Освен това тимът на новия наставник Атанас Рибарски остана трети с 62 точки, на една зад Левски. "" Т.е. третия в класирането е изостанал на една точка от четвъртия !!!! То в България всичко е възможно, и последния да стане шампион, ама ......

При това развитие нЕкои дрогаре ще станат милионери от черно тото докато други ще гледат мачове с надежда да видят футбол, ще се ядосват и ще тръпнат за предварително уговорени и решени неща.

Грешка на БФС този мач трябваше да свири Кабаков и сега кой ще понесе отговорността!

Рано е още да се радваме.. Все пак дори фактът, че сме в играта за титлата на този етап е успех..

Лудогорец ШАМПИОН.Да не би някой да вярва,че ЦСКА ще спечели мачовете си срещу Левски и ментето??

Червени кампеони!

О, свещена простота!

Прави се по принцип само последният кръг. Предпоследният не.

Много яко говеждо мучене от яд и злоба по ЦСКА! Ако ЦСКА стане шампион, титлата трябва да бъде посветена на Чочев!

Головата машина Чочев.... звучи толкова тъпо, че не ми се обяснява защо.