Дребосъкът в страната на великаните

Мъгси Богс е само 160 сантиметра, но остави своята следа при най-добрите в НБА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добър е бил. Трябва да го уважаваме

Щбеше другия "дребосък" който скриваше топката на доста баскетболисти.

САЩ и Бразилия са лайно. Бака с Помия.. НЕ ни интрересува как някакви маймуни скачат с топка... Като убият негър- маймун,в ТЪМНОТО, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ ( СПИН, Ебола, Африканска Чума, корона-вируси), хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария и САЩ. Негрите са по- Мръсни, по- Черни и по- гадни от Цигани и турци. Черни като Дяволи. Негрите може да не се къпят и 10 години и пак няма да разбереш. Черна котка - означава Лош Късмет. Мачкай черната котка да бяга надалече. Черна Волга( волга е кола) означава лош късмет. А ЧЕРНО Море , до България означава- "" Лошо море"".. Там са потънали много кораби и са се удавили много моряци. Дори и в наши дни, през 2005 година, пак потъваха големи кораби и се удавиха моряци.. Черното е Лошо, ВРАГ на България и Европа... Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Учениците учат за Моканина, който търсил БЯЛАТА лястовица на Надеждата.. Още от училище децата учат как младо момиче чака своя Рицар на БЯЛ кон... Хората събират БЕЛИ пари за Черни дни, за лоши времена.

Иди на ллекар. Ти си болен човек.

Такива българи като тебе заслужават само ритници в главата

Малко трудно ще е бил вдъхновение за Айзея Томас, който към 87-ма беше утвърден играч, а заедно с Джо Дюмарс, бяха една от водещите двойки гардове

И аз си помислих същото.

Също така Айзея Томас не е 175 см, а 186 см. Което за поинт гард си е съвсем нормално

Става въпрос за Айзея Томас, който игра в Бостън преди няколко години, направи сензация, даде интервю, как си чака камиона с парите и сега не може да си намери отбор. Баща му е бил фен на Лейкърс и заради загубен бас нарича сина си Айзея (макар че се пише малко по-различно от оригинала)

Въпреки ръста си поднасяше, което само по себе си е уникално!

е какво уникално има в поднасянето? Ако имаш предвид забивки - може, но нямам спомен Мъгси да е забивал някога

Човече това не е Плейстейшън.Виждал ли си баскетболист на живо в живота си?

160см и отне топката на Ем Джей.Клипа го има в Ютюб.Всеки който някога е играл баскетбол в НБА знае кой е той и му има огромно уважение.За нас феновете с нормален човешки ръст той беше едно вдъхновение.Шапки долу-14 сезона е подвиг,който няма да бъде повторен от играч се неговия ръст никога повече.

Велик беше, уникален. Скриваше им топчето. Сега НБА е голяма тъпотия