17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е рано да се превъзнасят и Хубчев и текущото състояние на отбора. Но пък, голем кеф! Припознавачите газ пикаят! :)

Не играчите на Дунав а съдията играеше за Левски. Мислех че времето да си идват със съдиите е отминало но уви не то и затова футбола ни е на такова състояние. Изгледайте срещата внимателно и анализирайте. Бях описал много подробно но ми изтриха написаното.

Я па ти! :) Да не си гледал някой друг мач?

Гледал си мача добре. На 2 пъти левскарите удар към вратата и не аут а корнер дори коментатора се учуди че няма на 1 метър играч на Дунав. Играч на Дунав прави шпагат без за закачи левскаря губи равновесие и пада хваща играча на Дунав за врата и натиска главата му е земята без топка умишлен фал чревен картон но не жълт за играча на Дунав, мога да ти изброя доста много ситуации. Не напразно Хубчев е недоволен от играчите. Ако съдията не беше подарил не съществуваща дузпа не се знаеше какво ще стане.

впечатли ???? срещу Дунав ?????? Айййййй стига бееее Един отбор играе толкова, колкото противникът му позволи.......а Дунав позволявашие......вервйте ми.

Само на мен ли ми прави впечатление, че статистиката ви е написана на кирилица и латински?!

нормално ..... като погледнеш и журналисти и суптитри ва филми - пълно с грешки......а иначе - лелеее ниски заплати.....лелеее собственици на фирми-изедници....и това всичко-защото на всякъде цари --НЕГРАМОТНОСТ . не може цял живот да минеш с два главиша- копи-пейс...

Продавам калъфки. Изгодно. В началото винаги са на сметка. Приемам допълнително доплащане за обонаметно обслужване. За феновете на фе-ка уефнски отстъпка 30%

Я! И русенци са набутали един фалафел на перукан!

Schilo

Брях....Голяма победа над едно общинско отборче със скромен бюджет!

Само преди 2 седмици в контрола , Черно Море ги тресна тия Дунав с 4-0. По-добре феновете на Лесни да се пооспокоят малко и да изчакат поне мач, два, с някой по-сериозен отбор.

Всеки има право да се радва колкото и когато си поиска.Нека да не забравяме неистовата радост при головете на ЦСКА-София срещу Титоград.Срещу подобен аматьорски отбор напуснат от 9 играчи не се вкарва трудно гол нали така ?

Наистина е супер впечатляващо това 4:1 в Русе. После идва Вадуц и се почва с още по-впечатляващото "махнете този....махнете онзи", а познатото "Лесни шампоан" се превръща в трето място и поредната калъфка. Точно 10 години не са били шампоани и през следващата година 11 годишните фенове на обора ще пишат тук (както и сега) и ще ни обясняват колко велики са онези дето сами не са виждали с титлата...АМИН!

Оранжеви мишлета,не се напрягайте,вашето мнение е важно за нас.....Кой иска сиренце ????

Психичните заболявания си ги лекувай при психиатър, а не да търсиш помощ тук. Това не е психиатрията. Това, че не съм говедо изобщо не ме прави чорбар или фен на селтаците от Ло'еч. Просто телетата сте големи сладури като започнете всяко лято с "Лесни шампоан" и след отпадането от Европа (обикновено след първите 2 мача) и първата загуба от Верея, Бистрица или друг аматьор, та се започва едно криене...Никакви ви няма. Накрая на сезона тихомълком си прибирате калъфките.

К'ва е тая простотия? От два часа половината квартал Сухата река около стадион Герена на Левски (Георги Аспарухов) няма ток. ЧЕЗ-овете спят ли, к'во ли? Добре е, че има варианти да се разбере резултата и по други канали. Е, нЕма такава Държава!?!

Дир-чета, само вие ли се правите на “ни лук яли, ни лук мирисали”, че не разбрахте как се казва вече Първенството?

Само Левски шампион! Само Левски

Само ЛЕВСКИ!

Само Левски!

Само Левски!!!

Съдията подпира много левски.

САМО ДУНАВ ! ! !

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Сериозен ли си?!

Изключително комплексарско е, когато някой си подкрепя отбора, без да пише нищо лошо за другиго, а единствено пише "само" Левски ", да се засипят минуси... Ако всеки си подкрепя отбора, без комплексарска омраза, току виж сме започнали да водим и децата си на мачове... Далеч сме от този момент, обаче, за съжаление.... Озлобените комплексарчета надделяват...