Коментари - Двоен стандарт в Катар: Изгониха редови фен, но не и политик заради забранените цветове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сър Андрю е педераст

Да вземат да върнат дъгата на децата!

да вземат да върнат дъгата на небето!

Много е грозно и дразнещо коментаторите на футболните мачове да наричат иронично и подигравателно отборите с тъпи никове, като “шахматистите”, “мореплавателите”, “лалетата”, “янките”… Янки са наричани хората в Ню Енгланд, все едно е нас българите да наричат “шопите”. Прави впечатление много ниската обща култура на коментаторите, ръсещи невероятни тъпизми и лъжи. Кои идиоти изпратиха тези олигофрени в Катар и в коментаторските студия?

Стига вече с тази пропаганда. Не им ли писна не знам...

Не знаят, къде се намира, и на кой свят са. На хората им писна и вече ефекта е обратен. Даже да наредят леФтитстите, всеки петък парад да има. ще е най-добре.

Представям си на следващото световно в САЩ, Канада и Мексико на какви простотии ще се нагледаме. Нахални джендъри ще ни навират в лицата гнусната си пропаганда, абсолютно ненужна по същност, и в крайна сметка ще провалят и политизират спорта.

Нищо подобно. Гей браковете са разрешени в Канада, САЩ а от скоро и в Мексико. Пък дори и в комунистическа тоталитарна Куба. Може би единствената причина да искаме и ние да се върне комунизма в България.

Погледнете за какъв човек става дума: "Става дума за Стюарт Андрю, който е депутат в британския парламент от 2010 година насам, а също така е държавен секретар по въпросите за спорта, туризма, наследството и гражданското общество." Виждате ли защо това общество вече е в криза?

Трябва просто да ги застрелват такива. Това са абсолютно, напълно безполезни същества, които мислят само и единствено за себе си. Той няма да създаде семейство, а ще се плющи до припадък, и ща лапа салами... Всичко такова под ножа, за да може тоя дефектен ген да се изкорени. Всеки, който пропагандира това като нещо нормално трябва да бъде обесен или изгорен на клада. Преди години ги беше срам да се показват, после не им пукаше, а сега - вече искат всички да се съобразяват с тях.....

Деца, семейства и общество не им трябват. Консуматори единаци които да пилеят пари и да мислят за себе си им трябват. Да бачкат харчат и плащат данъци. Те децата си ги внасят от индия китай араби африканци за кво мислиш ги пускат

И защо всеки трябва да създава деца и семейство? 8 милиарда сме и абсолютно не всеки човек е годен за родител, но точно най-негодните създават най-много и след това става лошо. Изобщо не е твоя работа кой какво и на кого лапа. По-добре да лапа каквото му харесва, вместо да се гнуси и преструва от каквото не му харесва, да създава тия деца дето не ги иска и да отглежда бъдещи психопати. Айде ти си гледай своята работа и не се меси в чуждата. Всеки да си живее, както иска и може, и да има мир.

Двоен стандард е нормалното поведение на Западната демокрация! В случая няма такъв. Единият е изведен от публиката, където е сред много хора! Не знаеш какви ще ги върши! Другият гей от Англия си е скрит в специалното ложе! Там няма как да нападне други, освен ако не си е поканил! :-)