17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ЗНАЕ КАК ДА ГУБИ А НЕ ВИНАГИ ДА ОБВИНЯВА СЪДБАТА .АКО КУБРАТ БЕШЕ ПРИЕЛ ДОСТОЙНО ЗАГУБАТА СРУЩУ КЛИЧКО И МУ БЕШЕ СТИСНАЛ РЪКАТА НЯМАШЕ ДА Е ТОЛКОВА СМЕШЕН СЕГА ПРЕД ХОРАТА.

Коврата приключи, още през 2014...

Никой не иска да се бие с наш Пульо .....

Нашият ще се пенсионира, преди третия си мач..

Каква изненада!!!!

Тоя вече и един мач не може да си уреди. Кой ли не го захвърли като мръсна кърпа на пода. Разбираме, че иска да доизкара още някой лев преди пенсия, ама не вижда ли вече , че не става. Най-голямият му проблем за съжаление се оказаха медиите. Ако не го бяха превъзнасяли до небесата, а честно си бяха говорили, че е средняк, сега нямаше да му се смеят хората. Същата история като с Гришо.

Не го сравнявай с Григор! Когато Кубрат стане рекламна звезда на световни марки като Найк, Уилсън, Ролекс, банки , скъпи сладоледи и други световни марки - тогава. Никой не си хвърля парите за момче от най-бедната страна в Европа, ако няма възвръщаемост и ако Григор не продава тези продукти в богатите страни. Тенисът е най-масовият световен спорт с най-жестока конкуренция. Боксът в последните 10-20 години е пародия.

пародия-пародия ама има 4 "федерации" които раздават световни титли, а па колко букмейкъри са станали милионери не си е работа. Професионалният бокс прави много пари! Ама МНОГО!

тениса ем ного далеч от масов спорт. А в бокса може да се направят от един мач толкова пари ,колкото григор никога да не направи от тенис.

Никой не иска ц......и номера вече....

Ами Кубрат Пулев е крива сачма ,не е елитен ,но не е и слаб боксьор,средняк . Така си беше и като аматьор. Като нищо може да победи ,а на всичкото отгоре иска и в България, където ще има смешни пари.Прекаленото му самочувствие , винаги му пречи да е резултат ен . Излезе с пренебрежително отношение към тогавашния крал на бокса,Кличко и допусна се детска грешка при заплаха от удар по торса да сваля ръкавицата от лицето си , вместо да прибере лакът. Е опитния го свали 4 пъти с един и същи удар.После пак се взе на сериозно и реши да обърка цикъла на подготовка на Джошуа, както направи с него Кличко,с измислена контузия.Ноо не беше в позиция.На 38 години Мохамед Али трикратен световен шампион,не беше вече същия и беше пребит от не толкова талантливия Лари Холмс, Кубрат Пулев е на 37 и не знам какво очаква да направи срещу МАШИНИ ЗА НО АУТИ КАТО УАЙЛДЪР И АНТЪНИ ДЖОШУА.

Toва профи бокса е пълен майтап. Всичките кандидати за титлата с по 1 или 0 загуби, всичките искат срещу най-добрите, но играят с разни паляци. Нашия пък вечно на 1 мач от боя за титлата и вечно му остава още един мач, който явно няма да го доживее! Пълна тъпотия!

Май само Пулев и мениджърите му не разбраха, че кариерата му приключи след резила срещу Кличко.

Май да. Да го е.