Коментари - Джокович кандидатства за специално разрешение от САЩ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление ме съмнява да го пуснат. Едва ли и той много се надява, но е добре, че опитва. Дано поне есента да го пуснат за US Open. Уж така се очаква, ама знае ли човек какво ще стане дотогава.

Джокович нали каза,че е контузен,а сега иска да играе.

В чифутският кенеф ФАЩ още искат да си фъксиниран, ако не си техен гой и пътуваш със самолет. Колкото по-бързо се изчезне тоя Содом и Гомор, толкова по-добре за света.

Какъв е проблема? Защо не играе в Сърбия, Русия, Северна корея? Защо толкова му се играе в загниващия запад ? Чакам някой русо-сръбски поклонник да ми обясни!

Пак намесвате политиката, бре! Ти разбираш поне малко от тенис? Знаеш ли, че март има 2 турнира от ATP 1000 в САЩ и че всички топ тенисисти гледат да участват в тия турнири.

Тези американци още ли с Ковид ограничения живеят? Егати допотопната и назадничива нация. Тоя старец направо я закопа и унищожи постигнатото от Тръмп.

нищо не разбираш ти от цивилизования свят :)

Да дойде в българия. Има среда за инструменти на руската пропаганда. Има кой да им вярва, има кой да им се кефи. Балкански просветлени селяндури смятащи се за "борци за свободата на избора" и "русофили" има и в българия. България остана с най-голям процент ковид разпространители и най-голям процент умрели от ковид.

бабу, защо се заливаш с жлъч? Ако не е инжекцията виновна за тая злост, то тогава незнам, не искам да давам определения, така както вие го правите. Апропо медала се обърна и всички лайна почват да изплуват. Интересни неща стават в САЩ...

Ти си от последната група от изброените по-горе. Ти си жертва на класическа схема за манипулация масово прилагана и преди из съвецкия блок и сега: На един средноглупав човек казваш "ти си умно копеле, разбираш ги нещата, знаеш кога те лъжат, и на теб ти е ясно, че небето е червено а гъза на маймуната е син". И той вече знае цветовете и започва да разпространява това знание. Например: "ванга е казала че българите сме най-интелигентните в света и българия ке пребъде заедно с матушката". Добре известно е че ванга беше продукт на кагебе и също че масовия българин всъщност е редко тъп.

И всички ковид-терористи ще се наредят да кандидатстват (да се молят) на Джокович, както това направиха тези от Индиан Уелс. Щото без него, Надал и Федерер, кинтите са други, а за наглосаксонците всичко е пара.

Да не е хванал господ за шлифера? Да се ваксинира балканския идиот. Като защити себеси предпазва и другите.

пИдал пИдалов пИдалов

Стабилна корелация между бустер и език на омразата. Дано се намери начин за Лекуване на физическите и ментални проблеми създадени от тази инжекционна течност