Коментари - Джокович след отпадането си: Това не е началото на края | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Батка,много е важно да знаеш кога да се откажеш ! Преди да станеш за смях,разбира се !

Грешиш. Да си на полуфинал на опън от шлема е мечта за всички. Но за Джокович е неуспех.

Джокович още в първите два мача имаше реална възможност да отпадне. Даже онова дърво Фриц по едно време го беше подкарал. Вярно е, че има изключителна психика и умее да провокира негативни емоции в противниците си. Ама само с това едва ли ще може да се задържи на върха на ранглистата за повече от следващите няколко месеца. Не спечели ли РГ, където има да защитава точки от титла, това ще му е края като номер 1.

Ролан Гарос ще труден за Джокович, там пада голямо блъскане. Предимство там ще има Алкараз , например, ако не се контузи като миналата година.

На червено е трудно за възрастните

Едва ли пак ще хване полуфинал. Три от пет на червено не е по силите му вече, а на бързи настилки младите му нямат повече страх и като цяло е обречен да приключи с тениса до края на годината.

че написаното от теб е пример как дяволът чете Евангелието. Джокович губи полуфинал на голям шлем на тези години. И троловете от правилната линия веднага го накацаха, все едно е отпаднал от номер 500 в ранклистата. Просто показва колко надълбоко ви е влязъл.

Най-после си намери майстора! Браво на това момче Синер. Не му се връзва на гадните номера и го пука яко! Даже и жабуркането от голямата бяла бутилка не помогна! Повече нечестно спечелена титла няма да има! Цъкайте ми минуси оплаквачите му, но факта си е факт! Балона "Ноле" се спука! Освен това Олимпийска титла ще гледа през крив макарон, но тя е част от кариерата на всеки тенисист!!!