Коментари - Джокович сложи наметалото на Супермен и полетя към финала в Торино (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тримата големи, Джокович е най-големият.

Еми, руско-сръбски финал. А?

Нещо не ти излезе прогнозата! Дано Рууд прояви характер и го отвее тоя, както го направи Руне в Париж. Айде, по-кротко! Извадете си езиците от сръбските и руски дирници, дето са ни нанасяли само вреди.

Да го отвее може само да си мечтаеш ... може да го бие оспорвано - на това ниво всичко е възможно. Професионалният тенис няма нищо общо с вътрешните ти напрежения - колкото и да се напъваш други фактори решават мачовете , а не твоите душевни борби.

Недей мисли, че който не си е заврял езика в черен, джендарски, "демократичен" , американски задник, го е заврял в руски или сръбски. Някои хора не си завират езиците в задници. Да те информирам. И друго да ти кажа, в зап. Европа са водили повече войни отколкото ние, на Балганите, но това не им пречи днеска да са единни за наша сметка.

Всеки път го пиша..пак! Джокович е-ВЕЛИКАН,а-Тениса,от малкото неща,които-ЛИБЕРАСТИТЕ,не могат да-МАНИПУЛИРАТ! Затова,го: ДИСКВАЛИФИЦИРАТ! АРЕСТУВАТ! УДРЯТ-ЧЕРНИ ПЕЧАТИ! ЕКСТРАДИРАТ…накрая,ще забранят-СПОРТА!

Ноле бие за ужас на всички псевдолиберали

Не е супермен, просто не е оваксан и не му действат "екстремните горещини".

Балкански тарикат. Да ти ива майката фашистки боклук!

Джендър, днес си прекалил с тревата !?

С колко бустера си бе? Я иди се бодни още 4-5, че да се свършат мъките ти

Кой ти иска Сивито бе.

Няма ред! Едно време,водеха на отчет-психично болните: Наполеоновци,Графмонтекристовци…сега са-Евроатлантици(цивилизовани),а ние-“БАЛКАНСКИ ТЕРИКАТИ”!!!