Джокович знае как да преглъща загубите. Но кои бяха най-тежките?

Връщаме се към най-болезнените поражения на 23-кратния шампион в Шлема

Обратно в новината

Коментари - Джокович знае как да преглъща загубите. Но кои бяха най-тежките? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поиграл си е доста. И още играе. Дай боже и на другите тенисисти да играят толкова.

Да, знае да преглъща: псува, чупи ракети...

Джокович има най-много загуби.

Шмекер! И псува баш като сръбски селянин!

Новак много ме радва. Цялата западна полит либерастия е против него по всеки възможен начин и той пак е по-силен от цялата подтискаща машина и мръсните им трикове... То не беше американката от удата на топката в Ню Йорк да падне все едно е разстреляна от упор в измислен холивудски скам. То не беше забрани за игра при положение, че беше здрав, но не искаше да се инжектира със експерименталките на сатанистите. То не беше спечелване на Уимбълдън и бозовите дегенерати да не му дадат 2000 точки, та Маугли наследника на наркомана Недал с двата пръста чело да има шанс за първо място. И все пак Новак Джокович е номер 1 във всички класации по всички показатели! Даже заради това отдавна махнаха коментарите във atptour сайта, че не им понася истината...

Подкрепям Вашето мнение, Джокович е човек с позиции по много теми, с прекрасно семейство, дразнещ всячески евролибералните индивиди!

Джокера не постоянен. Той има най-много титли, но не е успявал да завърши повече от две поредни години под номер 1. Това означава, че други състезатели го изместват често, че доминацията му не е постоянна. По-добре от него е Федерер, който е завършвал 4 години под номер. Още по-категорично доминантен е Сампрас, който е завършвал 6 поредни години под номер 1.

И.Султанов ти ли си?

ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО.ДЖОКЕРА ДА ЗАГУБИ ОТ ТОЛКОВА МЛАД ИГРАЧ. ПО СКОРО ГО Е НАПРАВИЛ УМИШЛЕНО…. ТОЙ ВИНАГИ Е С КРАЧКА НАПРЕД В ГЛАВАТА

Хайде не ни занимавайте всеки ден с този сръбски циганин.Просто този път не позволиха на щаба да му подават немаркирани бутилки с неустановено съдържание.

И аз смятам ,че джокович трябва да го духа

Много си се запенил нещо. Говорим за най-големия тенисист, а не за хамалин като надал или балетист като федерер. Тоя спорт е на титли а не на субективни оценки.

Този спорт има ранглиста. Джокович не е най-постоянният в нея.

Смешки.Джокович е бил 390 седмици номер едно - повече от всеки друг мъж или жена.И Лудогорец доминират сега с рекордните 12 поредни титли в БГ футбола,Това прави ли ги по-велики от ЛЕВСКИ ,които са били шампиони 26 пъти.

Лудогорец са по-добър отбор от "Левски", защото 12 години никой не може да им намери цаката. През тези 12 години те са огромно страшилище. "Левски" е бил 26 пъти страшилище, но не чак толкова огромно, щом бързо са ги приеземявали. Джокович е дълголетен е, спор няма. Стилът му е умерен и го предпазва от контуии, психиката му е здрава и е жаден за победи все още. Но не може да се задържи за повече от две години на върха, постоянно някой го измества. Определено е имало по-доминатни играчи в миналото, които са се справяли с конкуренцията за по-дълго.. Тази година ще бъде изместен от Алкараз, в миналото беше често изместван от Федерер или Надал. Представи си какво е да се изправиш срещу играч, който 4 години подред завърва под номер 1 или дори 6 години подред е първо - това е великан! И Джокович е Велик, но той е в велик в дълголетието си, в това че поддържа едно високо ниво толкова време, но никога няма да има аурата на по-велики от него, които владееха тениса за дълго. Колко години е най-дългото властване на Джович в тениса - 2 години, а след това някой пак го сваля от трона.

Джокович има най-малко загуби. Повече за разказване има за федерер и надал

Какво се пише и говоро само за Джокович. По време на Уимбълдин и особено преди финала не спряха всички да говорят колко бил сигурен, как добре и граел и как ще спечели 101%. И кво стана - загуби. Супер нагъл - тупка си топката по 1 минута всеки път при сервиз, взима си почивки и ходи в кенефа, когато тръгне да губи, все прави някакви номерца. Всички помним как искаше да играе в Австралия с измама миналата година. Супер скучен тенесист - само едни шпагати и едно разтягане. Затова хората винаги ще харесват Федерер повече, защото самият му начин на игра е красив и показателен както и наслада за всички. И сега като загуби от Алгараз пак само за Джокович. Аре спрете и гледайте обективно на нещата.

Много си се запенил нещо. Говорим за най-големия тенисист, а не за хамалин като надал или балетист като федерер. Тоя спорт е на титли а не на субективни оценки.