Джордан на 60: Най-великият отбеляза юбилея с рекордно дарение - $10 млн. за деца

Днес празнува неоспоримият номер едно в историята на баскетбола. За мнозина - и на спорта

Обратно в новината

Коментари - Джордан на 60: Най-великият отбеляза юбилея с рекордно дарение - $10 млн. за деца | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великан - и на игрището и в живота

Е милиардер все пак

Да е жив и здрав.. Джордан е вдъхновение за милиони по света! До ден днешен гледам негови записи и продължавам да се възхищавам на играта му. Пример за всеотдайност към любимото занимание за всеки един от нас...

Почти като Боби Михайлов на банкет.

е велик вратар и ужасен президент на БФС. Но какво общо има това с Майкъл Джордан?

Велик !!!

А пък снаха му Радина е от наше село.

да е краваяр, при това църен, и да не е върхът на сладоледа! Сигурно езиченцата ви вече са станали тънки като грамофонни иглички от лизане на задници!

от под лъжичката до под опашката от негърски паламарки!

Стой си там в кочината и си играйте чилик, не си за тая тема

ти да не си чистокръвен българин.. Непознаващ темата но компетентен и с мнение.. Прочети малко поне и тогавай се изхождай опо въпроса... Този така наречен от теб "църен' е прекарал хиляди часове в залата в къртовски труд за да бъде най-добрия.. Въпросът, обаче не е в това, а как да го разебере човек като теб, който е прекарал същият брой часове във въргаляне по канапето пред телевизора...

нагласили сме ракията, вземи снахата и ела да видиш какво става тука, как се празнува юбилей :)

не са хиляди а са дестки хиляди , което е нормално за всеки един човек да се развие в която и да е област

Велик!

Най-великия в баскетбола!

Гледаме от теб като ближеш същото на пияните некъпани ватенки.

Каза, Ганьо Идиота!

"Проблемите" със земното притегляне на този гений в баскетбола, галеха от телевизорите зрителското око на запалените по баскетбола от 90-те години! Неповторим за сега на планетата!!! Баскетбола не е статистика, точки, трипъли, дабъли, и т.н. , баскетбола е изкуство в двигателната култура!!!

Абсолютно, The GOAT.

На такива иднивиди. И битките им за оцеляване тъпваше великата Западна пропаганда. И за това и вързахме. Щото едно е да дрънкаш, че си велик. Съвсем друго е да докажеш, че си. Че е масониада, масониада е. Че е дивашки комерс, и че го бяха хванали за гушата, та и баща му очистиха. Че се изгавриха с него да не играе и да му сменят номера. Че го хвърлиха на кучетатата в най-утрепаният отбор за наказание. Превъзпитаха го, доколкото можаха. Незабравими години, в които копирахме движения в Английската на фона на най-добрата популярна музика, която по-будните младежи днес преоткриват в риакт каналите в Тубата. Са почва ли масата от тролове да разбира, че запада в момента, в който сложи на преден план некадърниците и ЛГБТКЮ+ девиантите и ги вее като знаме, няма как да се получи работата. Нито софтуера им е софтуер, нито хардуера им е хардуер, нито идеологията им е с етична основа. Корпорациите откраднаха всичко, създадено от талантливите и работливите и го дадоха в ръцете на спекулантите мамини синчета. Мога даже да сложа дата на проблемите: 2008 ма, когато вместо да вкарат в затвора банкерчетата крадци, им дадоха още повече пари. Съответно финансистите не са производители. За тях вертикалният растеж е в екселските таблици, а обстоятелствата покрай него са просто закони за заобикаляне. За това сега, нито армия имат, нито икномика имат, нито инфраструктура имат, нито идеология имат, шибаните кравари масончета. И съответно ционистките им господари палят всичко за да наложат новата си визия за феодален фашизъм като ни разделят и владеят. Аре отивам да си пусна някой финал на Чикаго Булс, та да си спомня времената, когато Баскетбола беше спорт, а не шоупрограма за залагания.

Пич хората от запада винаги са имали възходи и падения, но са били двигатели на прогреса! А в мозъка, ти нещастнико си подгизнал от пропутинска пропаганда на азиатската кочина, която освен да краде и копира от атомната бомба до кюфтетата на макдоналдс, друго не може!!!

Честит рожден ден, Машина!

уточни за кой запад и за кой период точно говориш, щото е имало момент в историята, когато на ИЗТОК се е измисляла математиката и технологиите, в западна европа не са се къпали, изхвърляли са си гърнетата с л@йн@ през прозорците на тротоара а в париж са се мазали с пудра на оловна основа за да прикрият язвите причинени от пудрата на оловна основа

Не само, че е най-великия спортист, а и е единствения от тази раса, който не е вечно мрънкащ н.гър...

а пък снъхъ му много цица, много задник, ногу матриал. машала

Са предприемачи и инвеститори. Нямат време да четат книги, пък ако имат не са история, а наръчници за милионери. За това заработват тука центчета, щото са мега-успешни.

Имаше едно изказване на американски таксиджия, който го е возил преди време: На $80 сметка му е оставил $2 бакшиш, сметайте какъв мизерник. Бил дарил $10 мил?!!

То , бакшиша ,зависи от много неща. Ако драйвъра е някакъв противен и това му е било много :) Съсипаха я тая държава !

Трябва да се забрани на политически тролове, да коментират в спортни новини, безродни боклуци продаващи майките си за пари. а по темата - МАЙКЪЛ ДЖОРДАН Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ В БАСКЕТБОЛА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

Е,и?!?! Да не ги е получил даром, да не ги е наследил от някъде, да не ги е откраднал... Ах, тази завист...

Във всеко едно начинание Майкъл Джордан е етичен и уникакен мъж,

Велик! Помня как ставах в 2-3 часа да гледам финалите, когато той играеше, а те свършваха около 6-7 часа сутринта! След това на работа, бях като парцал ...

Поклон за най-великият баскетболист за всички времена. Един от най-великите спортисти изобщо не само в тази игра. Всъщност като се замислям, кой е най-великият спортист изобщо първо за него се сещам.

НЕ ни интересува !!! Децата в училище трябва да учат и да ЗНАЯТ как сме ЗАСТРЕЛВАЛИ и клали такива негри маймуни за да я има България... Тоя гнусен маймун ако се приближи до някакво училище и деца, трявба да го УБИЯТ, за да НЕ вреди на децата !!! САЩ е боклук и бака с Помия !!! Навсякъде в България трябва да СЛУШАТ българската народна песен- "" Песен на Панагюрските въстаници "".

Веднага към психиатрията!