17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕйДжей е, може би, най-техничният и прецизен боксьор в момента, което значи, че когато и да се бие срещу Целувката, със сигурност няма да му смели толкова сериозно лицето, колкото Уайлдър/Фюри (ако имаха мач срещу нашия). Иначе успех му желая на господин кубрети, а дано издържи до 5ти рунд поне.

А дано се стигне до мач с Пулев тази година! Колко то и да са му малки шансовете на нашия са си шансове - един път да го уцели само и може да ни се случи немислимото, да си имаме носител на един от поясите.

Той ако го уцели есин път, най много да му разклати черните камбанки, но нищо повече :))

Пулев да почва да мисли как да се контузи отсега... че инак ако много дрънка пак, не се знае дали Джошуа ше го пощади както Кличко / само с нокаут/ или ще го прати в инвалидна количка...

И този е измислен шампион като Кобрата,ако се изправи срешу Уайлдър,Фюри или Отис ще яде много бой,но това никога няма да стане понеже шубето е голям страх!

Тоест според тебе човека, детронирал Кличко от върха, е измислен шампион? Нищо, че държи 3 пояса и има завидна кариера като аматьор, включваща олимпийска титла? Ясно ми е колко си "знаещ".. ;)

Бе те у Горно Нанадолнище така думат, нали, кво ся ши читем за олимпийски шампиони, сеир да има :)

Колегата "Знаещ" е писател, а не читател!!!