Коментари - Екълстоун за Формула 1: Кой е фаворит в лудата битка за титлата и кой е №1 в историята | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя изкара, че колата на Флинстоун е най-яка и нищо не трябва да прогресира. Изкуфяват дъртите понякога.

Тая на снимката е мнооого голяма кучка...

Ако трябва да съм честна, този спорт, ако изобщо може да се нарече спорт, вече отдавна не е така атрактивен и интригуващ. Всички само говорят за кой е по- по най, кой колко титли имал и кой какви дискриминации получавал. Даже като се замисля, доста негативно влияние има и върху околната среда като цяло. Кому е нужно цялото това прахосване на гориво, гуми и какво ли още не....какво доказват, какво постигат, освен разбира се печалби за конструкторите и производителите на колите. Сигурно звуча като пълен лаик в тази област, аз и съм такава, но ако може някой да ми даде смислено обяснение с какво точно този спорт заслужава такова внимание и какво допринася за благото на човечеството, ще ми бъде изключително интересно да обогатя знанията си по този въпрос. Предварително благодаря на отзовалите се!

Като спорт не знам колко е спорт, но определено има принос в развитието на технологиите. Постоянно се натиска на максимум за нови открития. Например - най-лекия и издържлив на вибрации материал, измисляне на безопасностни технологи при каране с високи скорости и много други. След време това се пренася и на пътя при нормалните коли, което води до подобрения. Според мен ползата е индиректна. Като плюс също така черните разбраха, че живота им имал значение.

полза няма и от тласкането на гюле и вдигането на тежести.

а от ритането на някакво кожено кълбо според мен пък има най - малко полза 9 пълна безмислица за милиони пари.

Всъщност, най-голямо негативно влияние върху околната среда има козметичната индустрия, но жените продължават да искат повече и повече да се мацат, за да "бъдат красиви". Само че никой не реве за това. Това, в което Вие виждате прахосване на какво ли не, на нас ни носи удоволствие.

Ако караш кола и тя те вози добре и е относително безопасна се дължи точно на технологичния прогрес във формулата който се пренася и в серийните коли но понеже зная,че жените избират колата си по цвета и нищо друго не ги интересува ще замълча,че всико може да се окаже комплимент:))))))))

черньото ще лансират! Може би приматите са измислили и автомобилите дори... Ако не бяха те, сега щяхме да се състезаваме с каруци, или с дървени лодки...

На кого му пука за нещо от което се интересуват само няколко производители на автомобили?!?

Дъщеря му е много по-интересна...

мене