Коментари - Екшън на „Ролан Гарос“: Джокович гази, важна новина за Гришо и кръв на корта | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако стигне до Алкараз ще видите едно смачкване и чудо

,,Страшно важна новина,, за гришо! Да ви имам тъпотията и самочувствието, дурки мисирки

Да ви имам заглавието, ако 6-3 ,6-2,6-2 е оцеляване не знам.

Сгазил 94-тия в ранглистата! На страшен противник, бе! Момчето как е, живо ли е? На тоя симулант на всеки турнир му редят жребия със слабаци, че да го добутат до финала. На тоя път няма да стане. Алкарас е новият шампион.

Гази НоВакс, ама лайната си. Алкарас ще го смачка! И ще го прати да си води кампанията за президент на Сърбия??? Простака се е взел много насериозно. Айде цвъкайте ми минусчета лизачи. Ама внимателно, да не скъсате менискус...

Менискусът е в крачетата,а аз на тъпаците минусите ги цъкам с палчето. Може да е всякакъв, но е най-успешния играч глупако.

Била плакала, значи било нарочно. Баси цирка!

Алкараз ще е шампиона, просто физиката на Джокович няма да издържи до края на голямото натоварване. Това ще е и началото на края за кариерата на Ноле.

Доообре.

Джокович не се движи по график. Много скоро ще се провали.

Джокович се движи по график. Нека продължи така.

Джокович е малък и като спортист,и като човек.

А Гришо е ,,голям" като спортист и човек

Голям спортист и рядко неприятна особа

За мен Джокович е пример за подражание като спортист, човек и родител

И къде по-точно е екшънът и кръвта на корта? Освен обичайната победа на Ноле, очакваното решение Зверев да играе вечерна сесия на централния корт и две кокошки, които си измолили лесна победа от рефер, който в първия момент взема правилно решение. После кокошките крещят, че момичето плачело, същият този рефер отива при него и го пита да спре ли мача, и то "Да" и хоп - дисквалификация. И това на Голям шлем!

Дам, абсолютно безсрамно решение, видео доказателство: https:// youtube .com/watch?v=MzRsBu5xKgQ

определено нямаше намерение да удари момичето. Просто не погледна като изкара топка от терена. Удари топката без да гледа и нямаше кой знае каква сила на удара. Несправедливо е.

Какво им причини и на руснаците хунтата , която ги управлява .Светът ги намрази и изолира. А това момиче дори е имало смелостта да изрази негативна позиция спрямо войната. Но както видяхме и това не помага, "руснак" се превърна в нарицателно за зло.

Ние българите не мразим руснаците. Даже обратното ... Ние мразим киевската хунта и нейните покровители

Ние българите сме древен народ и мразим славянските русофилистични варвари,СЛАВА НА УКРАЙНА нашите братя

Твоите пършиви братя укри не са наш братя

Алкарас=Шампион !

Не казвай хоп преди да си скочил..

Изключително гнусна проява от Бузкова и Сорибес Тормо. Това не беше дисквалификация и този смешен рефер, който си сменя мнението по лесно и от жените, трябва да не реферира повече на това ниво!

Е дисквалификацията - на клипчето се вижда ясно какво се случва...много са гладни, за да поискаш дисквалификация за подобно нещо...

и от кога играча иска дисквалификация? !!!

Е как иначе ще спечелят мача?