Експеримент за милион долара: Световен шампион ще се допингира в опит да счупи рекорд

Отказалият се преди пет години шампион се завръща в басейна за един противоречив експеримент

Обратно в новината

Коментари - Експеримент за милион долара: Световен шампион ще се допингира в опит да счупи рекорд | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завиждам на уменията на запада, да ни лансират най-големите си простотии, за нещо много яко и смислено.

Ченгетата като и кажа защо съм се напушил?

С времето тестостерона намалява.Защо само младите,които имат естествено висок тестостерон да могат да се състезават? Нали сме за равноппставеност?

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Така и така вземат и се чистят, поне да е под лекарски грижи, смахната работа.

Беше въпрос на време някой ексцентрик да реализира идеята за "Олимпийски игри" без никакви ограничения за допинг. Организации като WADA, Мада и пр. се превърнаха в мафия, която толерира нашите, а ако кривнат от правата линия, веднага им се спретва допинг скандал. Всички знаят, че няма професионален спорт без химия. Зад професионалните звезди стои индустрия за стотици милиони долари - лаборатории, доктори, фармацевти и пр. и пр. Нека всичко да е открито - 1) да има полуаматьорски спорт без никаква химия и 2) напълно професионален спорт, с химия и пр и пр. Та всеки спортист да има свободата да си избере пътя.

Изненадата ще дойде, когото видят, че даже не е в тройката

Какъв магнит, бе? Да викнат Антъни Иванов !

Що не го вземът АнтЪнитУ , той тия неща доказано ги владее доста. Може и да постви рекорд (ама др. път). А и се прави на Фелпс, но само откъм дрогата го докарва засега :)))

аз така се помпах с виагра навремето... за експеримента

Най-накрая доживяхме ! Отдавна чаках някой с много пари да не взривява ракети които уж да стигнат Луната, а да организира спортни игри в които мутанти се избиват помежду си и са готови да умрат за няколко долара повече и за “хляба и зрелището”!