17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то ако можеше прогнозите да са точни, щяхме всички да сме тото милионери.

Щука

прогноза за след 5 години? тея нормални ли са? няма си работа и драскат простотии...

Виждам го да дундурка баба си...

Ами най-малко разминаването между прогноза и ранкинг имат Нишикори и Димитров. Демек - пак добре ...

Престанете да пишете и да правите реклама на това бездарно, безхарактерно, провинциално, анално изпражнение !!!

Влезте изобщо в класацията и тогава коментирайте!

Федерер защо го няма в нито една класация. Да няма след 5 години пак изненада :)

Качанов, Чунг, Циципас са все страхотни тенисисти, но нямат и 50% от ограта на Григор. Да е... и пишман експертите - гледат кой къде се намира в ранкинга сега. Григор на 32 години ще е в най-добрата си форма - я погледнете колко са били добри на 32г - Федерер, Надал, Джокович, Вавринка, Жил Мюлер, Вердаско. Средняци като Иснър(33г) и Фонини(31г) си достигат рекордния ранкинг след 30-тата - това са новите реалности в тениса!

Прогноза за след пет години... Надявам се поне да не им плащат за такива простотии. С толкова много променливи НИКОЙ не може да решава тези уравнения. Въпросните "експерти" могат да запълнят времето си с къде-къде по-смислени неща. Дори и само да лежат на плажа без да мислят за каквото и да било, би било по-полезно за тях.

Пак няма да познаят, но този път в обратна посока. Григор ще се вземе в ръце и стане номер 1. Както му се полага на таланта. И вече, опита.

Успех на нашето момче, всички българи го плуем , но спомнете си преди него кой беше тенисистът ни с най предно класиране !!! Тодор Енев или неюо подобно между 200 и 300 позиция!!! Григор стигна до първите 5

Това звучи гордо, независимо от победите, поне в тениса, където половината от тенисистите имат допингови нарушения и се оправдават после с "кокаинова целувка с проститутка", изпита чаша с амфетамини на помощника на Агаси, Надал нямал Интернет в къщи и допинг-ченгетата не можели да го открият, Серина пък била по време на ваканциите си ... в Русия... После след вакация без проверка на допинг ченгета, такива тенисисти пращят от мускули и измитат от корта всички други... разправяй после заради спонсорите, че тенисът бил чист спорт... Голям срам за България беше наргиле с "плодови" амфетамини, което беше официално признато за допинг нарушение на българския тенисист Димитър Кутровски: "В решението на независимия трибунал на ITF се посочва, че българският тенисист се е признал за виновен в нарушаване на антидопинговите правила. Кутровски е обяснил, че е пушил наргиле с плодов тютюн в два бара в София - вечерта на 20 септември и в ранните часове на 21 септември. Според него това е причината в пробата му да бъде открит декстроамфетамин."

Печели главата. Парк дьо Пренс Стоичков Костадинов Трифон

Ще вляза в задния Ви двор и на Вас и на Кликьор Димитров !

Агаси и Щефи Граф да му помогнат да отключи истинският си потенциал... А дано, БЕЗ ама надали