17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам в коментарите доста сте се объркали всичките. В статия се говори за британка-пилот, а не просто за жена-пилот. За това е написано от 44 г. за първи път отново ще има британка-пилот. Джована Амати е италианка.

Ало, експертите, Джована Амати да знаете коя е?

Мъ да беше и мюсюлманка, "британката", вече щеше да е супер пупер толерантно, феминистко, глобалистко... Може поне да я "промотират" за обратна, по-нататък.

ама ме изтриха - първо негър, сега жена и накрая - гей!

Представи си цветнокожа жена, мюсюлманка и с лесбийски наклонности к'ви шансове има само !:))))

Шансове за какво? Тя ще шофира болид, няма да се моли на аллах или да се чука.

Джована Амати 1992 - това са 29, не 44 години.

дирник да смята до 100? Те и да пишат не могат, ама това е отделна тема...

Мишел Мутон, може и да не е карала във Ф1, но беше голяма работа в ралирата!

Както видяхме проекта с негърчето беше повече от успешен. След тая пилотка какво да очакваме? Транссексуален...?

Къде точно е добрата новина? От стремеж за политичека коректност се мъчат да развалят и тези състезания. След като на олимпиадите "сляб стреелц с лък" спечели медал по стрелба с лък и "безкрак лекоатлет" спечели медал в бягането... Да не говорим за това че от Олимпиадите се изваждат спортове към които има сериозен интерес и се добавят спортова, единсвеното преимущетсво на които е, че по време на състезанието ще можеш даобре да си поспиш тъй като ще бъдеш единсвения зарител в залата.

Г-н Хандел, имате лек проблеем с праавописа.... "сляб"... направо ме уби...

Да и махнат огледалата за задно че ше почне да си оправя грима ;)

ти за нея не се безпокой - тя ще си носи цял несесер някъде из костюма.

Е то остана само да ги направят и дизели.. и ще стане пълна пародия тази и без това доста вече скучна формула..

са на практика дизеларки, само че с нитрометанол джиткат и топят бутала...

Бе я да си седи дома по билзо до печката, къде е тръгнала у Формулата и в Божите работи да се бърка...тая демокрацийка и еманципацията съвсем сръкаа женорята- а тая ше я здъвчат изплюят, дори и хелзинскио комитет нема и помогне

Така е адаш, какво ще мери тя с мъжете?

Да бе, щото да върти геврека само мъж може.. Има кой да я субсидира, вероятно и може да кара тогава какъв ви е проблема? Юта Клайшмид колко време участва в Париж-Дакар? Всъщност у нас всеки втори е отворко на пътя, ама реално колко известни състезатели имаме в рали или пък формула 3/2.. За едно няма да имаме години напред. Или ще се хвалим как Чубриков през комунизма спечелил рали Златни. Точно защото е жена ще е интересно ако натрие носа на част от пилотите!

Kenn1111

И преди имаше опити но резултатите бяха смешни и сега ще е така

Това е все едно в мъжкия спринт да участват и жени.Има натоварвания върху тялото, които мъжката физика понася по-добре от женската. Иначе в миталото имаше една италианка, любовница на Лауда, която стартира няколко пъти във ф1, во без нищо запомнящо се.

Ти знаеш ли какво натоварване е 9 месеца да носиш живот в себе си? По-голямо натоварване от това здраве му кажи. Не видях един положителен коментар, ако успее до Ф1 може да стане по-интересно, защо я отписахте веднага...? Или защото е жена, та по подразбиране не става?

Има си природни закони, как няма да я отписваме. Ако мъжете почнат да раждат, жените ще гледате като телета в железница от яд.

Права си за коментарите, тъкмо и аз щях да пиша "Кой от коментиращите е стигнал до ф3". Но ако може един съвет - не използвай това с 9-те месеца. Ние не знаем, но и ти не знаеш какво е нашето натоварване. При теб поне е 9 месеца, като натоварването всъщност е след 6-я. При мъжете, имам предвид отговорните такива, е завинаги. Стресът при мъжа е до 47.8% повече от при жената. Това е причина номер едно за всички болести, водещи до смърт. Не забравяй това и вместо следващия път да се изкарваш многострадална геновева подходи с уважение към половинката си.

Без да обиждам момичето и таланта и, но както е тръгнало, че пилота си идва с парите, един ден и магаре ще видим да кара кола от Ф1. Това, вече са колички а не болиди. Направо да минават на Електронна-Ф1 и да приключва тази гавра с моторните спортове. Електрическите са 10-пъти по-интересни.

Много гъста тая "британка" около челото....Я проверете и вижте там още веднъж, да не би тя всъщност да е .."той" с лека пластична намеса? На този остров човек не знае на какво ще попадне.

Е какво и е доброто на Новината??

и силиконовипротези да сложат на седлаката болида пак ще върви....от както ги карат от бокса,кой гледа тези електронни игрички?!? Формуа 1 приключи някъде по времето на спора между Михаел Шумахер и Жак Вилньов .

кво лъжете бе, боклуци ? момичето ще кара във Формула 3, а не Ф1

ти си неграмотен и не можеш да четеш.

Преди години във Ф1 караше, макари и като тест- пилот, испанката Мария де Вильота.

Караше във ф1, ама колко да е карала, като в първите 3 състезания не можа да премине през квалификациите и после я махнаха.

Това се отнася за Джована Амати, обърках репликата

Последната жена-пилот във Формула 1 беше Джована Амати през 1992 година точно преди 28 години не преди 44. като кара за Брабам на Бърни Екълстоун.

ще коленичи?

НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ ФОРМУЛА ОТ КАКТО ГО НЯМА ШУМИ ... НО МОЖЕ ПАК ДА ВЗЕМА ДА ГЛЕДАМ...

Сигурно и музика не си слушал, откакто махнаха касетофоните

Кастофони, мастофони, тонколони, монколони. Акордеони, макордеони. Get up U, get up U!