17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kenn1111

Незнам защо на вече няколко дена слушам и чета за наши болни спортисти или с травми отишли на олимпиадата.Да случват се такива неща но е абсурд да е толкова масово.Нещо не ми се връзва.Ми ако не са се чуствали добре можеше да отстъпят място на някой друг.Кубертеновия принцип е хубаво нещо но всяка нация се гордее и с успехите си в спорта а не само с участието си.

Никой страничен ,не се интересува от личните проблеми,психическите такива ,заплатата ,условията на труд и т.н. на полицаите ,пожарникарите ,лекарите !? Просто се очаква ,че "ТРЯБВА"да си вършат и свършат работата !!!! Тази" личност" да не е по-различен човек от тях.......!?!?

Само за българската полиция и пожарна не ми говори ..пълен ташак са .. На Брезник пред пожарнатаму става лошо на 25 годишно момче в неделя срещу понеделник в 23:00 часа. Обърнахме се към патрулката на входа на града . Единия се излегнал и си зяпа телефона ,другия пуши на чист въздух .. дойдоха някак да “погледнат”.Английски не знаят бъкел..Излезе и пожарникаря …да гледа сеир … за момчето трябваше да се погрижим ние със съпругата ми -преводачи в Брезник ,после в Перник -в болницата. Това да придружат човека със сирени ,да се включат ,като обезопасят мястото …това даже и на филми не са им го прожектирали на “нашите полицаи и пожарникари “…така,че имат доста хляб да изядат преди да стигнат успехите на това момиче …

Браво!

Момичето работеше и се развиваш въпреки федерацията.

навремето тука имахме много златни медалисти, школата доколкото знам е съсипана

Емоционално разтърсена... Усеща се зле прикрито обвинение ,за принуждение за участие,оправдание за случилото се ,опит да убеди "някого",че все пак струва нещо.....оплаква миналото си !?!? Обаче е била на заплата през цялото време... А е можела да си тръгне... Тогава ,защо е всичко това !?

Очевидно не си наясно с това как стоят нещата при спортистите и в спорта като цяло, независимо (въпреки) нивото мъ в България в момента. Най-добре си избери някоя друга рубрика в сайта, или още по-добре - чети без да коментираш.

До Поредният: Да, оказваш се поредният (или един и същи трол), който не е спортувал нито ден , в съзнателният си скапан живот, но имаш "мнение" по въпроса! Незнанието не е оправдание- това че нямаш идея, на какво се подлагат активните спортисти ежедневно , не те оправдава. А ако си дежурният по плюене,което е много вероятно, ще те посъвтвам само едно - когато тази българска спортистка се прибере от Токио, отиди на летището ,и й кажи какво мислиш за нея. Но си вземи каска, протектор за зъби , и си направи сериозна застраховка живот - тази българска спортистка може с един шамар да приключи жалкият ти живот. А сетих се и по-добра идея - обеси се някъде!!!

Станалия, ти ли си ма? Познах та

По тъпо изказванене бях чел. Ти си по зле и от троловете в нета.

Знаеш ли колко е тъй наречената й заплата? Ако знаеше , нямаше да изгребеш и един километър,камо ли да си дигнеш задника от клавиатурата !