17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христо Иванов е най добрия вратар в България и само това,че не е висок му пречи да стане най добрия вратар в Европа.Браво Христо.

Супер, само Етър!!!

Браво на Етер. Много е свежо как отборите от провинцията се вдигнаха.

Говедата и сега бяха подпирани от съдиите, както в последните 3 мача с Етър, но толкова си могат, горките... А болярите не коленичат на никого!!!

Пак синя тишина!!! Или както казва народът: Не казвай "Хоп!" преди да си скочил! Къде сте, бе Евроидиоти? Вчера бяхте много активни след слабото представяне на ашладисаните от Литекс, а днес никакви ви няма! Що така?

Каква синя тишина, бе, товарищ?! Напротив..., за отбор без играчи, има обнадеждаващи сигнали... "Етър" почти не приближи вратата, виж статистиката..., за разлика от мача с ЦСКА, на които вкараха 3 гола, като гост..., тук, като домакини, освен че бвхс "забъркали" бетона, друго не можа да се получи, при това, заради играта на "Левски"... Само "Левски"!

Още Юли месец е, а Лудогорец вече дръпна с 2 точки на Левски и 5 на ЦСКА. Айде да им е честита 8-мата. Нали знаете, пусни пилето напред, па оди го гони след това..... Слаб мач за Левски и уникални няколко пропуска. За 3 мача се помислиха за велики и сега заради високомерие загубиха точки. Мариани може да е добър, ама има още бая хляб да изяде и пак няма да стане като Роналдо или Меси и да влачи Левски на гърба си. Новия Дени Алар добре играе, ако навлезе във форма ще стане голова машина, тука в България е доста по-лесно от Австрия все пак. Ако е такъв какъвто го описват трябва да започне да бележи доста.

Само Етър ! Най българския отбор !

Вчера след загубата на ЦСКА под статията бъкаше от говежди коментари, а днес всичките говеда са заминали на море. Случайност ли е тази пасивност?

Първо, сесека няма от вече кажи речи три години....второ не виждам кво толко е станало, равен с етър като гости.....не знам кви коментари очакваш...

Ефбетската лига стана пълно тото...

Май наистина тази година ще гледаме филм на ужасите по книга на Стивън Кинг. Само да не се окаже фантастичен филм по творба на Айзък Азимов и шампоан да стане Арда без филтър.

Болярите боднаха и Уевски :))))

"Боднаха" ????!!!!! "Уевски" ????!!!!!

играли два червени отбора, но и двата са толкова бити, че са посинели от бой, а другите са станали чак лилави от многото тупаници. шегата настрана, но очевидно тази година са решили да подобрят сценария на първенството. червените започват идиотски, а в средата на шампионата идиотски ще се представят сините, но в края тази роля ще се изиграе от зелените. Слабия няма да бъдат единствените тотаджии в първенството. предполагам, че сценарият е писан лично от Тиквата и точно затова извика главните актьори при себе си - запознаване със сценария.

не си прав. ефбет лига е написала сценария. ПО МИНУТИ. и премиера изиска неговото спазване. Сега, ние сценария не го знаеме, но знаеме, че пичелимши винаги са залозите, букито и то е шампионче. дори зелените нема да са.