17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно че идеята за суперлигата беше глупава, но ми е интересно защо хората толкова се радват на тази диктатура, която уефа показа. В момента в който някой излезе с нещо конкурентно на тях започнаха заплахи и натиск върху всякакви възможни институции, за да се прекрати един частен проект...

Как защо? Да си чувал от трън та на глог? От скрита мафия на открита мафия да те управлява? бт нглцт

На нас нине пука ние ще участваме в суперлигата. Стойкас Стойлас води преговори в момента да заемем мястото на червените от Манчестър ! Ако трябва ще сменим петолъчката.

Хората, които решават, че са твърде високо, за да се съобразеват с останалите, падат най-дълго и най-болезнено. Това е урок от Господ, за кого разликата в парите, не е критерий.

все пак Европа е още жива, или поне феновете в нея, след като не позволиха да им пробутат поредния Американски бизнес проект.

И всички искат Меси, Мбапе и Халанд в отбора си и никой не иска да знае откъде ще дойдат 200 000 000.

Цялата дандания беше, за да могат богатите клубове да получат привилегии за служебно участие в ШЛ (т.е. винаги да имат едни гарантирани пари). От проекта на УЕФА се видя, че в момента четири клуба ще се възползват, но скоро може да станат дванадесет. Чисто изнудване!