17-11-2017 20-11-2018

Коментари

европейското ще си е просто африканско първенство

Дания ако запази тази игра може да измете Русията от първенството.

Никой не иска да гледа азиятски отбори като Сатрапия и Тюркие на Европейско първенство! Успех на датчаните!

Все пак Белгия още не се е класирала на теория за 1/8 финалите, защото при загуба от Финландия и победа на Русия в последните мачове, то тогава трите отбора стават със 6 точки, и Белгия може и да останат трети и на теория 3-те от другите групи може също да са с по 6 точки и да ги изпреварят. Ясно че такъв вариант е в сферата на фантастиката, но все пак на ТЕОРИЯ Белгия още не са се класирали.

Класираха се, няма как да бъдат изпреварени. В най-лошия случай могат да бъдат втори

На ТЕОРИЯ могат да загубят с 6:0 от Финландия и при победа на Русия стават трети. Ясно е че това на практика може да стане само в нечии мокри сънища, но все пак за да сме акуратни математически едва след победата на Холандия сега се гарантира на 100% мястото на Белгия на 1/8 финал.

Бай Стамате, за осминафиналите се класират и четирите трети отбора в групите с най-добри показатели. Така че не говори глупости, в стремежа си да минеш за оригинален.

Кой се интересува от тъпия мач.

Всички, които са фенове на футбола а не лаици като теб

Лукаку и Кевин Де Бройне нямат спиране! Белгия играе страхотен футбол. дано този път имат повече късмет и стигнат до финала.

може да играе страхотен футбол, но има едно голямо НО - много непостоянни са, повярвали са си много, разчитат твърде на индивидуалната класа. Първото полувреме днес бях трагични, изобщо не бяха в мача. Можеше да отидат и на по-сериозен резултат. И това срещу Дания. Мачът с Русия не е показател - първо руснаците направиха брутални подаръци в защита и им дадоха два гола, отделно са много, много далеч от нивото на Белгия. В заключение - Белгия има уникални играчи, всеки го знае, но като отбор те не са показали, че са шампиони. Пестят се много, което не е лошо, ако ще правят дълъг турнир, но е лошо, ако влязат в мач от директни елиминации с голям тим, както днес първото.

Тоя интересен мач

Пускай турския сериал и не си губи времето в глупости. Тиквеник.

Абе смешко....турски сериал...майко мила. Що за убитак си ти. Турски сериал

Като не разбираш от футбол не коментирай! Мача си беше много интересен, както и цялото първенство до момента

Много хубав мач стана, класата на Белгия си каза думата второто полувреме. Де Бройне и Лукаку са страхотни, решиха мача и гарантираха на белгийците класирането за осминафиналите

Де бройне - голям! Да е живо и здраво момчето.