17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи ако ние играехме със С.Македония и някой от нашите ги нарече българи, то направо щяха да ни изхвърлят от първенството.

лицемерии не им пука

Голяма загриженост за някакъв ритнитопковец-милионер. Как не видях толкова статии за някой лекар например, които си даваха живота, за да спасяват хората. Как е видях загриженост за обикновените хора, които с данъците си издържат целия цирк?!

Ериксен да не е умрял? Защо ще спира мач? Каква е тая истерия?

За Македония съм,нека Великите македонци бият измисленат дръжава Украйна

То, май, и Северна Македония е измислена. Първо провинция на Гърция, после в Югославия, а сега? Добре, че Гърция се съгласи на компромис с името (Северна Македония), иначе македонците трябваше да си търсят друго име.

верно Северна Македония е измислена,има една Македония и тя е вечна и не се влияе от политически конюктури тя е в сърцата на хората

Тоя Ериксен поне имаше късмет да има лекари при него.. Гледам снимките на толкова млади хора - прави , здрави, щастливи умрели няколко дена, а един здрав спортуващ фармацевт на третия месец внезапно умира .....така че ето ви първото изследване в ъ.н. дългосрочен план - три месеца след пфайзер в случая , първо нищо и после внезапна смърт...

Д-р. Joshimar Henry, а на сайта vaccine impact.com има още много снимки на млади хора, хубаво е и тия фашисти тукашните от МЗто да ги преглеждат, защото там има снимки и лични семейни трагедии от ваксинациите, включително и Ерик Клептан с парализа..

Украйна бият тъпите шиптъри Северна Македония

Панаири без край, да дебили безкрай.

Това е за рубриката ПРЕДОЗИРАНЕ.