17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тук топката се е търкаляла от 1873 г., когато в България... знаете. " ...понеже явно ви е срам или пък забранено да го пишете - когато сме били още под турско РОБСТВО! Благодаря!

Айде стига с този робски манталитет, никой друг не го смята за робство , щото с малки изключения не е и имало !!!

Има две значения на робство. Ако говориш за лично е едно, за национално е друго. По Азия автоматично завладените хора са ставали роби. Правилното е Османско робство. Че Турция е създадена чак 1923г. или 45 години след освобождението ни.

Ами приказката за принцесата и граховото зърно точно разкрива какво е финес, пълно и отворено неограничено съзнание. Хора , които не са били поданици на България, не са имали свободите , които България е давала - земя и оръжие за всеки. Те не губят нищо от свободите си от турската/ османската власт . Друг пример: Крепостният руски селянин през комунизма се чувства волна птичка... Отделно пък фактът, че е имало кръвен данък какво е ако не робство?

За мен испанците са фаворит. В контрола биха Германия с 6:0, нищо че онези играха тренировъчно. Но на пресата им, не знам дали ще издържат физически и самите те. Франция са лесният избор за фаворит, но дори може да има изненада в групата с Португалия и Германия. Освен това са в последна група и при елиминациите ще имат по ден по-малко почивка. В това отношение най-добре е Италия. На предното европейско като се срещнат силни отбори и един продължи после продължилият отпада. Така си видяха сметката Испания паднала май от Италия. Италия паднала от Германия. Германия паднала от Франция и на финала Франция паднала от Португалия. Така че това че са в група последна Франция, Германия Португалия и в предната е Испания, може да натежи много. Англичаните уж може да са все домакини, но те стандартно се дънят.

То не бе контрола, а за онази купа на нациите мача с Германия. Ама за немците бе контрола и така го играха.

Очаквам да се представят добре, заедно с Белгия испанците са моя фаворит