Коментари - Евро 2024: Германия е в труден момент, а и не чака икономически "бум" от турнира | Корнер.dir.bg
назад

Евро 2024: Германия е в труден момент, а и не чака икономически "бум" от турнира

Прогнозите не са никак добри, за разлика от резултатите от Мондиал 2006 пак в тази страна

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Евро 2024: Германия е в труден момент, а и не чака икономически "бум" от турнира | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 19

кажи откъде намери билети за груповата фаза? Не говорим за билети от измислени сайтове с надути цени х4. Такива винаги ще има.

Ние в такива неща не участваме. Путин е виновен.

При преобладаващо мюсюлманско население как да се увеличава консумацията на бира?

Първо се поинтересувай процентно колко са в България и колко са в Германия,ще останеш изненадан , не робувай на клишета а се информирай.

Бундестима съставен политически коректно от най-вече турци, араби, негри, мулати и немски гейове с шарени ленти на ръцете да го духа!

Най големият майтап , ще бъде ако дойчовците играят с резервния си екип , който е розов, за да покажат колко са инклузивни, демек задно-толерантни. Олафчо, дето е бундесканцлерът с най нисък рейтинг в историята, по време на речта си за Коледа се стараеше да е модерно инклузивен и вместо да каже каква прекрасна елха и честита Коледа, каза буквално следното: - Нашата нация винаги е имала такива прекрасни традиции като представата за гора !?! Между другото традиционни фирми като инструментите Щил и Мерцедес поетапно закриват производството си в Германия. Просто искам да подчертая за тези , които са още заблудени , че мъжете в розово и женски дрехи, зеленото безумие, крайният войнстващ либерализъм вървят в пакет и са причините за разложение на обществото, държавата и разбира се икономиката.

Показателно бе с Виктория Сикретс, със статия как се опитват да ги възстановят. Там един бе казал, че никога няма да допусне транссексуален. Изхвърлиха го. И резултата е, че заради лоши резултати го били спрели за 6 години. Резултат е, че са мъртви.

Къде забравяш БАСФ (да ви се невиди кирилицата дирнишка)? Заради спирането на тоталитарния руски газ и преминаването на демократичен метан, половината си производство изнесоха в Китай, другата половина - в САЩ.

Националният на Германия от много време е гола вода. Но сега имат най-накрая играчи в нападение във форма и новопоявили се. Така че могат да се представят по-добре от очакваното. Разни като Флориан Виртц (Леверкузен), по Щутгарт, плюс от преди Мусиала (Байерн) и в Арсенал Хавертц се разигра. Ако се заложи на такива, ако не сега, то нататък може да са много по-добре.

Владимир Владимирович дали ще ни даде да гледаме ЕВРО 2024 ?

Гледай олимпиадата във Франция, как я открива трансексуален. И където забраняват да участват разни показали снимки на Путин в социални мрежи. При Третият Райх е имало олимпиада. И американците се хвалят с техен негър, че печели на бягане. Дори Хитлер не е бил расист като тези с евроатлантическите ценности.

Хитлер поздравява с помахване Джеси Оуенз за златния медал. Самият Оуенз казва, че не Хитлер, а Рузвелт се е държал расистки с американските черни спортисти.

Хубаво е, че са сложили и нашето знаме на логото - въпроса е че ние никога повече няма да играем на подобен турнир.

След 50-100 години може и да се класираме...знаеш ли

Като увеличат участниците до 48 или повече, може и да се класираме:))

На европейското отиват 6 балкански отбора. 2 отпадат на баражи (Гърция и Босна и Херцеговина). 2 групи с по 2 балкански отбора. Но ние сме най-слаби на балканите без победа и с 4 точки в квалификациите. Другият балкански отбор с най-малко точки е Св. Македония с 8, в група с Англия, Италия и Украйна - и последните на европейското през бараж. Би ни Черна Гора 2 пъти, където са 600 000+ население. Преди ни би и Косово в София с 3:2. Сещам се как като треньор Стоичков напусна, когато в Албания завършихме наравно. Сега те са първи в групата си за квалификации, а ние последни без победа. По-зле сме дори от когато се водехме много зле (3-4 място в групи). И си оправете за ИП-то!

за некъв футбол"СПОРТА" НА МОДЕРНИТЕ РОБИ...

Егати примитив мозък си

Кат те боли, кво се пениш под статията.