Коментари - Евро 2024: Изборът Германия отдавна е гаранция за зрелище | Корнер.dir.bg
назад

Евро 2024: Изборът Германия отдавна е гаранция за зрелище

Припомняме си трите досегашни значими домакинства там

Обратно в новината
| Редактор : Николай Петров

Коментари - Евро 2024: Изборът Германия отдавна е гаранция за зрелище | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

забулени кадъни от бежанците на стадионите?

Голямо зрелище, пияни немци, дрогирани араби и жени с Хиджаб.

зрелището ще са шарените знаменца заради които ореваха орталъка в Катар. И гейове които се чукат по улиците. Европейски ценности.

обаче като има гей голи партита в Москва с участието на Филип Киркоров....мълчите а?

Зрелище си беше 1988 , нямаше слаб мач и всичко беше магия , хората бяха свободни и задружни, а Европа си беше Европа , а не тази гей-дружина в момента и мангализация!

Какво общо има Москва с темата? Така ли подскачате от модерния западен свят? За промит мозък при теб няма да говоря зашото такъв изобщо лиспва.

и да ти кажа, за държава за която се говори, че е педалска, не виждам толкова много педали, но в родния ми град в България още от 2010 имаше двама където си смениха пола(някои хора ще се сетят за кой град говоря), българи направиха най-големия педалски сайт за запознанства на балканите... но мисълта ми е друга. Ти търсиш да видиш педали и затова ги виждаш, но ако си живееш живота нормално и си гледаш твоите цели, тези педали няма да ти се набиват толкова в очите. Другото което е.... психология на човека.... може да си един от много скрити педали, и понеже те е яд, че имаш такива изблици, се правиш яростно на друг какъвто не си. Но поне си анонимен, това е плюс за теб

че тоя "сто процента" не спомена "Европейски ценности" И затова аз отговарям с вашата Москва... Но интересно ми е защо не кажеш нещо за голото ви парти?

пффф

Гледай си руското първенство. :))) Там всичко върви по план. :)