17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типично за Америка Всичко което знаят е научено от холивуд!!!

Фалшиво пристанище, фалшиво състезание, фалшив спорт. Формула 1 беше водещ спорт през 80-те и 90-те, когато пилоти бяха Сена, Прост, Шумахер, Менсъл, Пикет, Вилньов, и други. След това почна да отмира, правят всичко за пари и вече не е същото. Може би скоро ще го гледаме в салон на екран, нешо като компютърна игра за тиинейджъри.

Руските хлебарки налазили темата и ни обясняват колко зле било във Флорида, а в същото време друг руски роб пита защо не премахвали визите за Ганьо чорапа. Абе смешници, лижете подметките на тъпите ватенки с опикани крачоли и не ни занимавайте с лайняните ви представи за най-великата страна на света.

Шибана американска смрад

Фалшиво шоу за фалшиви индивиди. Американците до каквото са се докоснали винаги са го прецакали. Всичко е за пари. Няма традиции. F1 е пътник с тази нова "визия". Глупаво, жалко и гротескно.

Живея в Маями от 20 години, пълна мизерия и беднотия. Напишете в ютуб miami poverty или някой от кварталите. Това което Ви показват тук е буквално една улица до океана, навътре всичко е леш.

Ние от 5 дни га търсим, а той от Русия пишел, еййй, идвай си вече, опасен си за другите хора!

Ох мамин, момчето е право. Беднория има и там до шия хем без да саги бомбили някога

И защо не се върнеш в БГ? Изрод!

Ти ли живееш от 20 години в Маями, бе боклук? И плачеш хората да търсели в интертет за да се уверили как “всичко в Маями било леш”?!? На кого ги разправяш тези неща, бе кереш? Ти никога не си бил в Маями и Флорида и си отвратителен трол, за да твърдиш подобно нещо! A за “ 'Little Moscow” нещо изобщо да си чувал или гледал в ютуб, бе боклук! Защото ако не бе толкова откровен Путинов трол можех да ти разкажа… Не те ли е поне малко срам, бе нещастник!

Я кажи къде точно си, да мина да те взема с приятели и да те поразходя из някои хубави места на Маями, та може и чак до дома на Хемингуей…

Къщата на Хемингуей е в Кий Уест, най-южната точка на САЩ, остров три пъти по-близо до Хавана отколкото до Маями. Там е много хубаво, но това въобще не е Маями.

В Щатите не е за цървули като теб, в България цървулите са си супер без да си мръднат пръста.

в то нормални хора в Miami няма какво да правят (miami-dade) всички са по-скоро наоколо, Ft. Lauderdale и други сателити.

Още ли някой го гледа този "спорт"? Формула 1 няма бъдеще. Изгаряне на тонове гориво и унищожаване на комплекти гуми за едното нищо.

от 2007 все чакаме да паднат визите за бленуваната Америка и все не се получава. Защо ли? Какви са тези братски отношения?! А какво стана със самолетите?!

Ти чакай добрите братски бомби на братушките. Не е за тебе Америка.

това как променя фактта за визите или толкова си ти е акъла? Русия, Путин, Бомби.... С Путин лягал и ставаш даже в Англия. Боже какъв дебил!

И аз се възмущавах преди години от визите за българи в САЩ, и те още не ми харесват. Но започнах да разбирам гледната точка на Държавния Департавент на САЩ - в Америка наред с много свестни и почтени българи дойдоха и много отрепки и дори престъпници…И такива, които забогатяха с кражби, измами и корупция в България, които перат пари.

Фалшиво пристанище, напечатани долари без покритие. Блясък на фона на световната мизерия. Скоро благодаря на Китай и Русия ще има нов световен ред.

Имаш ли си на идея ,колко сте далече от само този щат, Калифорния? БВП само за щата е 3 трилиона долара, а сега си направете сметка. Има още 50 щата, смятай!

фалшивия комунистически китай и фалшивата неонацистка русшя са фалшиви приятели

Русия и Китай - Егаси живота!! Мерси!

Ладите ще спечелят надпреварата.

Какво общо има с темата, или те гложди факта, че в Москва мяма Гей Парад :).

Колкото и блясък да има усрахте и този спорт... Щастлив съм че можах да чуя на живо рева на Ферари V12 през 1994 г. Оттогава съм гледал още 23 състезания и с годините нито има истински пилоти нито зрелищни гонки. Другото което видях на живо бяха почти всички рок групи и легенди.

И пилотите спяха на пистата във фургони и работеха с механиците до посред нощите. Сега са глезльовци и колите надрусани с електроника.

Няма как да има В12 сега при новите технологии. Иначе ще излитат в космоса от мощност

Става въпрос за 3л атмосферен мотор и лимитирани 20000 rpm.

Американска шаения американците не знаят как да управляват природните ресурси те трябва да будат изхвърлени от Световната сцена и ресурсите им отнети.

Егаси тьпия коментар! Трябвало..?

Е ти си тъп и не го схващаш коментара си е ок.