17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Григор се изписват цели фермани от местните хейтъри. А когато Федере, Зверев, Чилич и т.н. падат - нищо. Айде бе хейтъри, кво си траете. Разгърнете се колко е нещастен стареца Федерер. Ама май сте смотаняци без личен живот, силни само в мрежата. Поне веднъж влезте в спортна зала. За да знаете как мирише, не за друго.

Кой си ти та да си позволяваш да коментираш живата легенда на тениса, великана и гения в този спорт Маестрото Роджър Федерер ...... Той каквото е постигнал ти може само да сънуваш .... Гришо в сравнение с Федерер е един абсолютен аматьор, който за пръв път вижда тенис ракета и гледа и разбира играта тенис, като индианец извънземен .... Феререр може да си позволи да прави какво си иска ..... а останалите само могат да го гледат и да го слушат, без да се изказват .... """По-добре да замълчиш за да не разберат всички колко си прост и тъп, отколкото да се обадиш и да разсееш всякакви съмнения в това"""..... Това се отнася в пълна сила за теб .....

doktoran

Той ли се забавлява или ако не се откаже в скоро време ще започнат да се забавляват с него?! Май ще развали добрите впечатления за него с едно дребно сребролюбие! Трябва да знаеш кога да се откажеш!

Той и сега се забавлява с изгряващи звезди.

"Федерер се срина до 6-то място! Двайсетгодишен премаза Маестрото! Федришо е за пенсия!" И т.н.

Кой ти чука на главата?