Коментари - Федерер: За бъдещето, кой първи е научил за отказването и как не са го пуснали да пие чай на "Уимбълдън" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кратко време съм бил на пропуска на едно място . Беше ми писнало от дребни величия , смятащи че правилата са за другите. Евала на Федерер за отношението.

Че тъпоумните гавази и чиновници не са го пуснали вътре! И при мен беше така - една, втора диплома, после трета и квалификация чак в Мека на световното образование, а като се върнах и ги показах, взеха, че ме уволниха и за по-сигурно пуснаха и донос.....Така ме посрещнаха в милата ми родина и това получих за благодарност! Сега и на мен ми е смешно като си го припомня, но е и опасно, защото под претекст за някакви си иновации и технологии само "усвояват" средствата, вместо на семинари и квалифищации ходят на шопинг с тях и само лъжат Европа! Но по темата - светът вече се дели на ерата преди, ерата по време на и ерата след....Федерер! Пред такъв човек се стои прав, мирно и с наведена глава в знак на почит! Защото далеч не е само перфектен тенисист, както знаете, надявам се.