Коментари - 50 години без Гунди и Котков, фенове и легенди поднесоха венци и цветя | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама от тук нататък 50 години изобилие с 250-те милиона докарани от Дик Сън !

Повечето от поклонниците на снимките не са виждали Гунди и Котков наживо

Ми то и Васил Левски не сме го виждали наживо, сигурно не трябва да го почитаме...?

Ама ти наистина ли смяташ, че е уместно Гунди да бъде сравняван с Васил Левски ?

не виждам нищо общо между Васил Левски и Гунди. А ти ?

Юношите са си юноши. но по наредбите на БФС, най-късно 7 дни преди почване на първенството Лефски Подуене трябва да предостави трудови договори с най-малко 16 професионални футболиста и 7-8 треньора във възрастовите групи. Така че юноши не ги оправят..

А Алфа-Ромео е куча марка...

Алфа ромеото ли е виновно за катастрофата ?

Аре стига вече! В крайна сметка това са само двама футболисти от далечното минало, които са катастрофирали с автомобил и са загинали, защото единият от тях не е можел да кара добре... Чак пък паметници и венци, все едно са умрели за България?!.. Все пак не са Хр. Ботев и В. Левски...

Тези милиционерска измет ФК „Джингиби Анадол Спорт“, за пореден път пак са в много тежко положение, за пореден път пак изход не се вижда, заплати не плащат, данъци не плащат, дългове не плащат, и въпреки това си седят в А група. Докога говежда „толерантност“ за синия тумор "Баязид Подуяне" ? То не беше Чернов, Чорни, Бай Ганьо –Батков, Буда Бухалков Черепа, Шиши, турско синьото БФС, съдиите, Софиянски, дето им подари правото да ползват ГейАрена, кой ли не ги подпря !!! Положението е, като пише на една врата, пред която са се наредили 99% от българите : "НАДЕЖДА ТУКА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ!!! АМИН !!!

какви футболисти е имало едно време сега се купуват черничнички на кг....

Навремето имаше цигани мечкари, обикаляха с мечки и гъдулки и караха мечките да прават номера, самобитна форма на цирк. Та, често изпълняван номер беше да карат мечката: "Сиике, я са търколи като Гунди за дузпа!".

Това е ФАКТ.

Кой от хунтата крадлива Радева сложи ръка на 500 милиона за магистрала Хемус готови пари ?!?!?! И в кой дубайски джоб ще потънат мамка ви крадлива комунистическа

...нещо си объркал статията, под кото да се изходиш, тъпако!

След още 40 години тея поклонения ще са в африка

Тити се появи,значи пак има неплатени глоби в КАТ. Събирайте пари!

"Уефски" окрадна Котков от Локо Сф. и го утрепа. Сега му носат китки.

Уефски и чорбата разбиваха цели отбори по време на цоца. Направи си некой град от прованса отбор за години, като например помна "Етър" , стане шампион и Уефски и чорбата му земат играчите за следващия сезон. Имат много грехове да плащат.

Малко си прост, ама да ти кажа - дори и да го вземат насила, не могат да го накарат да играе насила. Ако в отборите се е доказвал като футболист в последствие, за какви кражби говорим, левако?

Етър стана шампион през 1991 г., т.е. след соца, а единственият трансфер след това в посока София е на Цанко Цветанов... Балъков и Бончо Генчев отидоха в Спортинг, а Киряков - в Ла Коруня... въпросът е същият като в ЦСКА по същото време - кой окраде парите от трансферите...

Вярно е, gunslinger. Но да не забравяме, че 91- ва де факто се беше още цоц.

то и фк. Победа Мировяне я има

27отбирс с името"Левски".Все някой ще го има.Аз залагам на Левски Лом.

Аз на Лефски Главиница

А пък аз на 2007 от град Левски

В тези футболни дни и нощи да си спомним , че и ние сме имали велики футболисти като Гунди и Котков Аз съм от тези които са се наслаждавали на живо на тяхната виртуозна игра. Бог да ги прости!

Няма да има Левски докато измикяри от фамилия Ивкови се върти около Герена. Преди години заведох внука си да тренира в школата на Левски - и ми поискаха 9000 лв - за година за да тренира там . Отврат.

Леуски, оле-оле, От утре в група Ве!

Голяма трагедия!!! Минути след катастрофата минахме от там с моето семейство. Тогава бях дете, но си спомням изгорелия камион, колата, спряното движение... Бог да ги прости!

А шофьора на камиона? Или той не е човек?

човек, ама не е бил ритнитопковец-фуражкаджия

Насето има гоуем ангажимент в провинцията - да пасе говеда (барем некой му пусне кеш за бензин за джипката, оти ллевскарите изтъняха и вече не хващат дикиш), това разбира се много по важно за него от това да се поклони на Гунди и Котков

Левски е пред фалит,преди фалираха ЦСКА,други отбори също фалираха и са пред фалит,цялото ни първенттво е тотал щета,както и държавата! В коя друга държава има такова нещо,да ти фалират грандовете,да фалират банки,да фалира държавата и какво ли не,повсеместна корупция и кражби,олигархия,тотална безнаказаност! За 100 лв осъдиха някакъв на 3 години затвор от онези дни,а тия де крадат милиони се разминават с условни,де фалираха грандовете,банките и държавата са безнаказани... И след всичко,което се случва вместо да ври и кипи,ние си кротуваме,като пут.и заспали,е няма такъв народ!

Добро наблюдение, но да видим кой не фалира! Лудогорец, Домуса и Пеевски!

И това само и единствено заради помощта на Тиквата! За това мислете и на 11-ти ВСИЧКИ пред...машините!

По-скоро заради оня с двореца на плажа на Лукойл... Тиквата и Шиши са само димна завеса...

... и легенди Възхищавам се на спортният интелект.

Футболен клуб Левски или ще стане машина за пари или пералня за пари или ще мине в историята.

И така никой не разбра кой стои зад тоя английски младеж без никакъв собствен капитал. 100% някой от родните мутри, които по обективни причини не могат да заявят открито намеренията си. Цветан Василев, Пеевски, Черепа ... ?? Трябва да има прозрачност. Стига компромиси.

На всички е ясно #КОЙ стои зад английския "бизнесмен". Проблемът е, че заради санкциите по закона Магнитски от мамин шишко се отказа ДПС, ОПГ ГРОБ, дори собствената му майка, а сега и Наско Раев! Мъка голяма!

Тези милиционерчета за пореден път пак са в много тежко положение, за пореден път пак изход не се вижда, заплати не плащат, данъци не плащат, дългове не плащат, и въпреки това си седят в А група. Докога говежда толерастия? То не беше Боко, Черепа, Шиши, БФС, съдиите, Софиянски май беше дето им подари правото да ползват ГейАрена, кой ли не ги подпря.