Коментари - Фенове на Левски се биха с поляци и холандци в Братислава, има 80 арестувани (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито, Левски догодина пак пред празни трибуни.....ако се класира

Ултрасите иа Левски и ЦСКА са меко казано побъркани. Познавам ултраси и от двата отбора и мога да ви кажа, че хич не си поплюват, да не говорим, че си правят срещи и се бият като побъркани. Веднъж в борисовата бяха арестували няколко стотин човека заради меле. Бяха им иззели метални тръби, бухалки, гумени тръби пълни с чакъл и т.н. Един полицай ми ги показваше и се чудеше какви са тия луди. Та тия меки китки къде са тръгнали нашите психопати да нападат въобще не ми е ясно. Явно въобще не са наясно с нещата.

Това че един малоумен пубер е изпил 5 редбула не го прави силен... И аз съм ги виждал - репчат се когато са в група, ако са по един двама се оглеждат от къде ще долети кубинка в главата, и ако долети я приемат смирено, по христянски... и ако е по твърда подметката половин час тропат на врата на Св. Петър...

Ей рогати братя, да вземте да ги биете тея смешници, мамица им !

Сега ако там държават е на място всички вкупом задържани да се изпратят за по 3 месеца да надуват яка работа на някой голям инфраструктирен проект, ако им остват силици да си се млатят вечер помежду си, а заработените пари да покрият щетите на невинните собственици на заведения и ако остане нещо да се използва за деца в неравностойно положение. Само така ще ги накараш тези чутори да разберат, че спортното събитие трябва да е празник, а не арена за бой между освирепели изроди.

Уески Запад - по-известни като пласьорите на Таки. Подгревайте лъжиците и се почвайте.

Ами ако те нападнат - се отбраняваш, рогатите никак не ги обичам, ама в случая - дано са понацепили полските кратуни

Селска работа, жалко е медийното отразяване на "събитието". Голямо геройство, големи постижения, големи битки.

2 агитки срещу 1, честно ли е? Нашите май накъртиха главите на гейчовците.

да очакваме от т.н. фенове на говедата??? Това е най-отвратителната утайка на нашия футбол. Дрогирани и алкохолизирани изроди. Излагат се навсякъде, а днес и отборът им също ще си насере... И пак срам за България!!! Докога ще ги търпим?

Те пък феновете на ЦСКА да не би да са по-убави?!? :)

Като знам дючовете и най-високия фен на говедата е с две глави по нисък от тях. Бая шамари са изяли- но! малко им е !

Глупаците и малоумниците си остават такива където и по света да отидат! Нормалните отиват да видят нещо ново и различно, тези - да се бият и трошат.

Редно е ФИФА, ФАФА и ФУФА, да се самосезират и да накажат и трите държави участнички в мелето да НЕ играят извън държавите си за 3-4-5 години. Следващия път ще си помислят дали да се бият така.

Еми безмислена е тая "игра" бе! И 500 пъти да го напиша и вие 600 пъти да го изтриете се е това! Няма да се промени. И съвременните олимпийски и гри нямат нищо общо с античните. И тва ли ше отречете?! Кога са по-прочути футбалерите от Острова? Когато играят ли или когато правят бели партита с проститутки?

Голема патаклама, големо чудо. Безсмислени напъни за една опорочена игра, в която спортните умения нямат никаква тежест за крайния изход на двубоя! Загуба на време е да ходиш на футболен мач. Не бих си го причинил.

Привържениците на умрелия комунистически клуб никой не ги напада, защото всички ги знаят, че ще избягат, тъй като нямат свой клуб, който да защитават. Те подкрепят Литекс.

Тук не си прав братле. Аз няма да избягам, познавам и мнозина други, които ще се бият до последна капка кръв.

За Ловеч ли? Съмнявам се...

За втори път за последните 2 години уефскарите попадат в такава ситуация. Нищо не били правили и ги набили. Преди беше в Хърватска. Евроидиотите никой не ги обича. Чудя се само дали полските прасенца ще се престрашат да дойдат в Сф? Вие какво мислите преатели?

Според мен холандците и поляците са яли такъв бой от българите, че докато са живи няма да искат да чуят за България, камо ли да дойдат в София. Знам как се бият и левскарите и цесекарите, нашарили са полските и холандски дупета. Единствено феновете на Партизан, Цървена звезда, Динамо Загреб, Хайдук Сплит и отборите от Босна имат подобен дух като нашия, въобще тия са разбрали що е балканец.

Аз съм фен на ЦСКА, но преди всичко съм българин. Според мен момченцата от Полша и Холандия са яли як бой от София Запад, не знаят те що е българска и балканска ярост. Ако бях там щях да помогна и аз на левскарите. Сигурен съм, че в Полша и Холандия мнозина ще си имат физически белези и спомени от сблъсъка с българите.

Според мен по-скоро не знаят що е българска и балканска простотия

София Запад - дрогари или другари? Или е двете. Първото по призвание, второто по съвместителство на иглата.

Добре де, тия нашите, са там по линия на отбора си, не се разбира, обаче тия дупести босковци какво майнината си правят точно там организирано, освен да са объркали мястото на гей парада.

отговорили на НАПАДЕНИЕТО на поляци и холандци -първото изречение не го ли прочетохте ?

Дано тихата подкрепа, недооценяване на проблема и пълна незаинтересованост на българската и холандската полиция към престъпните сдружения действащи, като фен клубове не е последвана и от полицията в Словакия. Затрорете ги, докато платят всички щети в поне петорен размер, а те после ще се върнат в България да си ги набавят обратно с престъпления

Какви са тези фенове на Левски в черно всички облечени, тъпи мутри? Да се преименува клуба и да се спре от участия, за да не ни срамят по света..

Аз бой не видях на клипа. Замерват си с маси и шишета ама бой нямаше.

Като ги знам Аякс какво представляват, както и всеки полски хуул(тея са "клише" еднакви) веднага знам, че говедата са невинни. Някой знае ли, достойно ли са се представили?

Малоумщина на "запалянковци"...! Въпросът, който никой от комплексираните коментиращи по-долу не си задава, е какво правиш, когато "побратимени" горили ти се нахвърлят върху сина и дъщерята, с които се храниш в заведение?! Стоиш безучастно или ползваш "камъни и дърве", за да опиташ да се отбраняваш от малоумните "братя"?! Вместо да прочетат статията, комплексираните пишещи плюят първо по сънародниците си, при положение че изрично пише, че са ги нападнали международно сдружени идиоти.... То бива омраза и желание за "форумно възмущение" тип "съсипАха я тая държава", но не допускайте комплексарщината Ви да надделее над нормалното логично възприемане на лесна за осмисляне информация, с ясно подчертаване на нападение на седнали на заведение сънародници... Хайде, със здраве...

Даа, това го можем. А футбол дали можем да играем?

Лошата кръв трябва да се точи - понякога.

Бай Ганьо ходи по Европата

едно доказателство, че на този континент битуват само изроди

не знам за поляците, но холандец ли е бой до дупка на гнидите измамници и грубияни!

ОК значи в тея работи си има правила. Статията е написана от някоя тетка дето не е стъпвала на мач през живота си: 1. Уговорен ли е боя или са им направили засада? 2. Кой е взел боя говедата или тея палячовци? 3. То не изглежда да е бой като бой а подхвърляне на градински столове.

Уговорен бой не се прави на толкова централно място, където Ушев идва веднага и арестува цялото парти. Очевидна засада!

...ами тъкмо да си покажат простотията и навън, че в България вече сме я гледали. Друго си е да се изтапаниш в чужбина. "Наяла се въшка, та излязла на чело", както е казал народът.

Аде бе , бой било , аз с мойте 135 кила , колко столове съм изпочупил , бедна ви е фантазията ! Значи трябва да съм хулиган - рецидивист и да не ме пускат от затвора ! А , стига бе ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

за простотията лек няма

Щом онези са се наговорили да нападнат нашите е редно да им се чупят главите, което е близко до логиката, но е факт, че сега трябва полицията да изтърбуши нападателите. Определено феновете на Левски не са идиоти като холандците и поляците, които са отишли само за да се бият.

Не са идиоти. Те са полу....

каде е видеото?

цел живот като ти е минал у Люлин и като излезеш у Европата, какво ти остава освен да побързаш да си покажеш простотията на всички

Говедата са си тъпи говеда навсякъде

Да си националист не значи да ходиш да срамиш нацията си като се биеш. Дори и в книгата която всички футболни "Хулигани и Ултраси" казват че са чели "Моята Борба" от А. Хитлер пише точно обратното за национализмът но явно вие по добре знаете.

Само циганите са по-зле от футболните фенове - то поне да се биеха за нещо смислено, а те дебилите се бият просто от скука.

Отдивия запад започва

Аз на видеото бой не видях! Просто някакви хвърляха предмети във въздуха, а онззи с белия пуловер се опитваше да вдигне една масичка.

Е - то си требе - бой, шутове, ритници, тукати, бутилки в главите и така. Само да няма ножове.

Поляци и българи се бият в Словакия, с други думи, пак нищо позитивно не идва от източна Европа. Как пък веднъж славяните не се прочухме на запад с нещо позитивно, а все с побоища, наркотици и грабежи. Пък поне като сме боклуци да сме единни, пък и тва го няма. Обща история имаме славянска, езици славянски, етнически сме направо еднакви и пак търсим да се разделим. Да не говорим, че и славяните са най многобройни в Европа, ако бяхме единни, работливи, еххх какъв потенциал, колко може да се постигне, нямаше Германия или Франция, да командват парада, ама ей то на, мечти, материала не струва........

По ЦЯЛ свят "футболните фенове" се млатят като парапитеци - прочети за Латинска Америка - чак война става. Няма нужда от грешни глобални заключения.

Някога имахме спорт, космонавти, правехме компютри, а образованието ни беше на висота. Сега изнасяме простотия, крадци, хулигани, проститутки и тук таме някой свестен. Не ми говорете за банани и дънки, ако обичате.

Лепилари.. Свестни фенове не останаха а и името на апостола срамят.. Без думи

баси и колко тъпо парче трябва да си, да отидеш в братислава, за да се сбиеш...

Статията е написана като че ли става въпрос за човеци. Трябва да се пренапише споменявайки, че става група за човекоподбни примати които се трепят.

Няма що, голяма работа са хахаха ха. Тая мода беше преди 20 30 години! Сега има всичко камери полиция глобите които ще платят наще за жестоки. Първо всичко счупено ще бъде платено от задаржаните хитреци. После ще получат глоби и за нарушаване на закона. Абе ще плащат яко.

НА този фон много добре щеше да стои черния обелиск от площад Гарибалди. Естествено с музика на Щраус - Also Sprach Zarathustra.

Значи докато не проумеем,че-НЯМА ЛЕВСКИ ЦСКА,всичко е България,нищо няма да стане!!! България над всичко!!!

семейството, приятел. след това бизнеса след това близкия кръг приятели.. българия... като стигнем до нея

Това спорт ли е или спирт? И за тези,финансирани от фен клубовете с нашите на данкоплатците пари,няма ли закони,които да ги озаптят.Минавашси спокойно по тази уличка и изведнъж попадаш в мелето! Няма управия,а имсше.Демокрацията е ред и свобода,без да пречиш на другите

Ама разбира се, че хулиганите са поляци и холандци, не и нашите.