17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления Гришо......спадовете са част от успехите...те ни учат как да не работим утре...Ти можеш, ами остава да поискаш...!

Кой ли се интересува от интервюто с аутсайдера?

Гришо е истински бог!

tonk11

Че те останаха ли?

Изглежда повечето коментиращи в нета са родни комплексари, самите ненаправили нещо особено в този живот, но вторачили се в някой като Гришо, на когото възлагат надеждите си да пробие и стигне върха в дисциплината си в световен мащаб, та да прослави името българско и им даде повод и те самите да се поизпъчат и почувстват значими...

Да покаже характер. Да спечели един два шлема. Да не пада от разни неизвестни. Спортистите са огледалото на една нация. Донякъде.

Направило ми е впечатление че в България, перкулира идеята че щом не ти харесва някой или нещо, значи завиждаш!!! Малко ми напомня за зле разбраните демократични принципи...ако не ти харесва политиката на САЩ, значи си комунист/терорист и мразиш демокрацията! Ако не ти харесват обратните, тогава не си толерантен! На мен този Григор не ми харесва..нито като личност, нито като тенесист. Джокович ми харесва много повече и е успял много повече от Григор...и не, не съм сърбоман!!!

Освен майка му и баща му други фенове не останаха !

Кое е най-голямото ви постижение? Г.: Да пропадна с 50 места годишно. С какво бихте се разделили по-лесно? С парите или с България? Г.: С България. Парите ми трябват.

Григор Димитров е Валери Божинов на тениса. И двамата големи таланти, но и двамата ги обърка страстта им към светското, к.рвите и купоните.

Вероятно си прав.

"Не искам да говоря за конкретни цели, постигнал съм някои неща в кариерата си..." Това е основният проблем на Григор. Той вече се е предал психически предварително, доволен е от постигнатото в миналото и не му се работи за настоящето. "Който не знае къде иска да отиде, няма значение къде ще стигне".

Когато от 5-6 годишна възраст вместо да си играеш с децата в махалата, размахваш тенис ракетата през цялото време след училище и на 14-15 години си заработил пари, колкото цялата ти фамилия през целия си живот...ти се иска да се излегнеш под сянката край басейна и да си дремеш с чаша в ръка. Не всичко в този живот са парите и постояното бягане да настигнеш или да задминеш някой. А и колкото и да си добър, все някога ще се намери по-добър , по-силен или по-бърз от теб. В крайна сметка най-важното е да си в хармония със самия себе си.

Абе Гришо и ти си като Бербо, "голям талант" ама гола вода!!!

Аз имам един въпрос за Гришо: "На какво се дължат постоянните спадове във формата и успехите му през цялата му кариера?"

На човека с името Григор Димитров.

когато с появи нов ура патриот женен за рускиня или неква селска бьлгарска мьрла и стигне до топ 3, тогава може да се говори.

Гришо е най-успелият български тенисист до момента. В България завистта към успелия човек е смазваща. Григор е милионер, спечелил си е кинтите законно и плаща данъци. Предполагам, че му завиждате защото не практикува най-желаните и известни професии в България “бизнесмен“, “мутра“ или “плеймейтка“.

Само кинтите ли са показателни за успеха??

Хаха, стига с тия жалки балкански приказки, имало завист, нинамсикво. Не знам кой нормален човек може да завижда на това мекотело. По-страшно от това да си безгръбначен няма. Фенчетата на Гришката сте същите като него, затова и обидите към него ги приемате лично...Умрял ти някой за парите, Ганьо :)

ОК , бе ...фенче! А защо е тази твоя злоба спрямо избора на другите. Естествено,че не е само за парите...други пък му завиждат за успехите, трети за това, че се е “докопал” до някое известно маце, трети, че са му видяли снимкат от Карибите! А ти, като се имаш за ...гръбначен, защо не спечели Уимбълдън на 14???

Що ми е да печеля Уимбълдън на 14 и къде видя злоба бе, комплексар? :) Григор е жалка картинка, за подобна констатация въобще няма нужда от злоба. Има 10 пъти по-способни тенисисти, на които да симпатизирам. А не на тоя мухльо.

Изглежда повечето коментиращи в нета са родни комплексари, самите ненаправили нещо особено в този живот, но вторачили се в някой като Гришо, на когото възлагат надеждите си да пробие и стигне върха в дисциплината си в световен мащаб, та да прослави името българско и им даде повод и те самите да се поизпъчат и почувстват значими...

Плаща данъци, ама на чужда държава. Къв Българин е тоя палячо?

А не, ще плаща тук на ЦЦ апартаментите. И къде плащаше Бекер и стотици известни спортисти?

Без да гледам автора се сетих, че това е Динко. Няма кой друг да ни занимава с аутсайдера Гришо. Да поясним, че това е българин, за когото се разходваха средства на данъкоплатеца, а той се направи на болен и избяга от турнира в София, тъй като бил под нивото му.

Така трябва да бъде! Браво на него! Никога да не стъпва тук. Това е шибана държава с прост народ.

Като е така, да те няма Манго.

Значи докато го забележат и пробие навън да яде парите ни, а сега чао?!

Аман от тоя каун вече. Аман и от вас-кухите журналистически лейки, дето нито темите, нито статиите ви стават за нещо.

Гого, Гого, а ти май никъде не си регистриран.

...Един Динко...пише за един ...каунь... Пета статия за има-няма два дни....По точка на статия да беше вземал каунья ,можеше да влезе поне в "петдесетицата" досега.... Ама то с писане,селфита и кухо позиране пред обективите на ставааааа....Трябва и труд,дисциплина ,тренировки и ...игра !

Искам да отговаря на въпроси от коментарите тук.. да го видим дали ще мъцне..

Ай ще се разплача

Много точно! :)))