Феновете от Сектор "Г" обявиха край на бойкота и се завръщат на мачовете на ЦСКА

С отсъствие не става, ще опитаме с присъствие, написаха организираните привърженици

Обратно в новината

Коментари - Феновете от Сектор "Г" обявиха край на бойкота и се завръщат на мачовете на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека бъда първият, който ще каже ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ К У Р В И :)

отново ще преподаваме, сините със сини венци да си записват, ако могат

Сектор Г се състои от множество фракции от цяла България. Насилствен "бойкот" бяха обявили САМО самозабравилите се биячи и хулигани от "Гейфанзива"! Нормалните фенове от сектора си бяха там, дори с риска да бъдат бити от хулиганите! Благодаря за вниманието!

единственото което може да преподавате е как се предава и продава собствения отбор, за да се припознае селски отбор от ловяч прекръстен на сесека :))) ЖАЛКАРИ!

От много години съм обявил бойкот на т.нар. Бг футбол. Нито ги следя, нито ме интересуват. Скучен футбол, фенове идиоти! Мерси!

Марш да събираш дарения. НАП чака 11 милиона. Бая свирки ще трябва да навъртите на Шиши, Боко и мангалите докато ги съберете. А Уефски шампоан але але, а Уефски Щампион ауе ауе. София Запад на колко продават грама? Да не качат сега цената заради НАП, че ще трябва пак да минете на лепило.

леко ще ти излезе пяна по муцуната :) незнам за кой "ГРОБ" говориш, тва да не е партията на бате Бойко и министър Крадлев, които направиха Ефбет лига, за да може джуджето Ганчиев да си вкара измисления литекс-цска там? Или това е партията, която даде "армията" и имотите на цска на джуджето-наркоман Ганчиев? Или това беше партията, която финансира с 8 милиона едни китайски джипове на Ганчиев за да може да купи емблемата на цска за тези ГРОБ ли говорим? Тъмно червените?