17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега следващият път да си сложат ръка на задното отверстие

Хубаво са си запушили устите, но да бяха се навели с раззинати, гладко епилирани гъзове

Шебекът Рюдигер се прави на маймуна, но никой не смее да каже дума, защото е черен като брикет. Немците от велика нация станаха страхливи потки

Абсолютно недопустимо е в съвременния свят да ми налагат "ценностите" на някакви шибани еднополови извратеняци. Никой никога няма да ги приеме и тези жалки опити, увеличават още повече негативизма към тях Да си бъркат по дупките и да си траят, ама ПЕДАЛИ, сър

"Има други начини да покажем, че германците сме толерантни и отворени хора." Да, Дитмар Хаман е представител на германците, които бяха спечелили уважението на целия свят. Но и него трянва да го корегирам: с лентата с цветовете на дъгата те щяха да покажат, че са толерантни към ЛГБТ и прочие букви, но не са толерантни, към всеки, който не мисли като тях. Също както комунистите бяха толерантни към всеки, който признава партийната линия за безгрешна и нетолерантни към всеки имащ друго мнение.

А бе, голяма работа, че са си запушили устата. Нали си отпушиха вратата и както казват врачани "два пъти им го вкараха гол". Те джендитата така обичат.

Смешници и палячовци! Рюдигер, Мудигер, Косоку, Муса и Ердоган...

Запушиха си устите, обачи им отпушиха гъзовете :)))))

Предлагам на Германската федерация нй следващия мач, отборът да излезе с екип в цветовете на ЛГБТ, БРЛГ ит.н. на всички педерасти. А капитанът им на носи трикольора на Германия - черно, жълто, червено. ГЕРМАНСКИ ПЕДАЛИ.

Не са очаквали какво ще им се случи. Ама много боли за първи път. Затова са запушили устата си. После се свиква. Даже ще има усмивки с палави погледи.

Твърдите п.ш.ки са опраили меките с 2 гола от задна позиция. :)

До скоро си мислех, че немците са велика нация! А какво излезе? Педерастка работа! Ужас!

След като едната дупка е запушена, значи другата е отпушена. Така е при нас.

Баси шебека скапан. Вместо да е радостен, че носи фланелката на една велика нация тоя се прави на клоун. Маймуната си е маймуна. Нищо. След неделя ще могат да носят фланелки в подкрепа на педалите като се приберат в Германия.

Нашите консреватори и чалми ще сложат и чаршафи ще облекат, само да могат да серат върху гейовете. Тъй като и алкохола им е забранен, ще го направят само временно, разбира се. :)))

Фифа, колко роби измраха да построрят тия кенефи в катар? фифа, колконизатор и терорист!

Негрите, дори и да се правят на германци, винаги им личи просто...ята

Имаме си една поговорка за лудия и баницата. Не са виновни негрите. Виновни са онези, които са ги направили германци.

Наистина са много нагли пед€рунгелите! Малко им не тъпите шваби!

Ей, нямам против ако сте двойка, тройка и прочие мъже и се шляпате както ви дойде. Същото и към жените, и към тези, които се смятат за "то" и тн. Имам против това да става показно и този тип хора да се борят за по-специални права и привилегии от всички останали. Така както е тръгнало, след 15 години ще е най-добре да си травестит арабин, жълто-черен, който е и "то", както и гей-лесбийка и обича да прави секс с риби.

Значи викаш е показно това някой педал да каже "с приятеля ми бяхме на Рилския тази неделя". Но е ок, ти да кажеш "с жената бяхме на рилския тая неделя" . Щото ти си "нормален", а те не са или? Викаш стига да се крият и да го правят тайно и с чувство за вина, ти не искаш смъртно наказание или затовор за тях.

Педала си е педал....

Първо да върнат дъгата на децата!

Железните немци се превърнаха в силиконови гейчета с нежни души... Горката Германия... Горката Европа...

ЛИБЕРАСТИТЕ ДА-ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛИ! КАК Е ВЪЗМОЖНО,НА ПЪРВЕНСТВО ПО-ФУТБОЛ,ОСНОВНА ТЕМА ДА Е-СЪРБЕЖИТЕ НА…ЛИБЕРАСТИТЕ!!! КАК ТАКА СА РЕШИЛИ,ЧЕ-КАТАР,ТРЯБВА ДА СИ ПРОМЕНИ:ЗАКОНИ,РЕЛИГИЯ…ЩОТО ДА МОГАТ ДА СИ РЕКЛАМИРАТ-СЪРБЕЖИТЕ!!! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОТИВНИ,НАГЛИ,УРОДЛИВИ-ИЗЧАДИЯ!

Пак добре, че ФИФА не е размахала вибратор...