ФИФА ще накаже сурово Уругвай и Сърбия

Южноамериканците чакат санкции за отделни играчи, съседите - за мачове без публика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шваба, истински кучешки брат.

Аз нещо не разбрах- сърбите ги наказват защото имало косовско знаме на трибуните , и сръбско знаме в съблекалнята? Къде е провокацията? Ами нали и косовари може да са на стадиона? Или те нямат право на собствено знаме,щото половината отбор на шоколадите , са шиптъри? Нали ГЕЙоропата иска сърбите да признаят Косово-ето, сърби развяват косовско знаме. А защо пък ,в собствената си съблекалня, да не развяват сръбско знаме? ами то по тази логика, който не лиже краварски задници, да няма право нито на глаг, нито на химн! Както знаем , краварите собственоръчно промениха флага на Иран. И това ако не е политическа провокация - не знам кое е ? А , да сетих се- да развяваш собственото си знаме, в собствената си съблекалня!

Какво е наказанието за немците със запушените усти? Клякащи англичани? И за разни в публиката с дъгички? Все забранено прокарване на политика на футболни мачове. А уругвайците са като българите, когато се считат за ощетени. Тук просто така се получи, но едва ли съдията може да го предвиди. Срещу Нунес можеше да се свири дузпа, но не и срещу Кавани.

Българи-лайнари

Българин с промит мозък, кръстил се вероятно на българина Иван (Ванчо, Ванче) Михайлов Гаврилов. Най-малкото можеше да отчиташ, че на тези в Югославия им е изгодно да ви промиват мозъци, както наричат онези косовари вместо албанци.

Първата дузпа беше спорна ама втората си беше дузпа.От вар му сигнализират ама даже не отива да погледне.Съдията не е ли длъжен при сигнализиране от вар да провери?Защо все пак съдиите не носят никаква отговорност за определено грешни решения?

А македонците за българи-татари защо никой не ги наказа??? Това не са ли обиди на етническа основа?

Нас от Европата не ни броят за хора и може всичко.

хора!

Татари са дошли 1-2 века преди освобождението ни от османско робство и от безчинствата им, българите са дигали сумати въстания.

обичат да лапат черни патки! Рефера сигурно е омъжена за суданец...

Кой ше наказва урусите - онзи Инфантилния шеф дето се продаде с цялата си челяд на арабите. Този ли ...

Пардон, да не ме накажат и мен - на уругвайците. Майната им и на сърбежите, пардон - сърбите. Ма те не се ли прибраха у дома вече? Поне видяха свят, поразходиха се, това там не е техната "Теразия" и "Скандарлия", няма кебапчета и свирня на ушенце. А "великата" Робна Куча в Београду ми се вижда джудже пред построеното в Катар.Толкова за московските шовинисти, водени от очилатия им дълъг красавец. И специални поздрави от крал Милан, макар и задочно. И от няколко български капитани, които ги натириха за два дни някъде в майка им въпреки круповските топове и ново стрелково оръжие на двете им обучени армии.

Прекалил си с парцуцата! Но пък си диванен герой - няма спор!

Какви глоби ще им налагаш бе ФИФА,? Те получават за една седмица колкото средностатистичен работник получава за 5 или 10 години.Ахмаци тъпи и неграмотни футболисти

Диваци Футболът трябва да бъде забранен за да започне революция.Тези бедни момченца от гетата забравят от къде са произлезли след като започнат да ги заливат с изпрани пари от престъпни организации и фирми. Мислят си че всичко им е позволено

Преди този вар си виках много корупция и кьорави съдии но откакто го въведоха разбрах че имало и по лошо

Какъв е проблема?

Бих ти повярвал че няма проблем, ако това го кажеш и в Прищина /ако знаеш къде е това/.

Ако според теб е проблем, че Косово е Сърбия, иди кажи на центъра на Београд, че не е така.

Димчо, ти ходил ли си на училище? Там география ,учил ли си? Ако отговорът ти е ДА, значи напразно си харчил парите на родителите си. Пък може и другаде да е причината - да не си толкова тъп, а да си просто прост трол. Кое е истината?

Дано имаме отбор за квалификациите. Групата не е супер сложна.

косоварско знаме а наказват србите?

Става въпрос за знамето на косовските сърби, които се борят за обединение със Сърбия. Това е картата на Косово върху сръбския трибагреник, а така също и сръбския герб върху слъбския трибагреник във формата на географските очертания на Косово. За справка официалният флаг на Косово е син с географските очертания на Косово и онторе няколко жълти звезди.

Протежето на Колина изпълни заръката на заверата. Много критики срещу оня манго, дето не даде втората дузпа за Канада срещу Белгия, но за тоя ни гък, от правилните хора е. Ако Уругвай заведат дело, тоя ще го изхвърлят до живот от съдийството - решаващ мач, всичко се свежда до 1 гол, сигнализират му от ВАР за втората дузпа, а тоя даже не отива да види повторенията. Ами спрете му правата...

Ама защо са го гонили само а не са го пребили този идиот

бързо!