Коментари - Бразилец и аржентинец коронясаха Лудогорец за трети път с Купата на България | Корнер.dir.bg

Коментари - Бразилец и аржентинец коронясаха Лудогорец за трети път с Купата на България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 46

това е тъжната истина момчета и момичета нашите родни български футболисти в момента са годни единствено за участие в двубой в СЪРВАЙВЪР и за булки в ЕРГЕНА

Аз съм фен на Левски, обаче не ми харесват вашите коментари като цяло...вие са какво искате да го няма Лудогорец, че да вземе Цецка или Левски да спечели? Ако ще и 5 фена да имат това е положението.

Парите на Домуза решават всичко, а не разни бразилци и аржентинци и пр.. Крайно време е да се зацранят всякакви чуждестрани работници, в т.ч. и спортни такива вкл. футболисти! Без изключения, без даване на гражданство. Нашите момчета не могат да пробият!

Има ли някой да дава безплатни прогнози за футбол ,да не са платени

Браво на Лудогорец, много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти: http://prognozi.free.bg

Този що не го махате за спам?

Страхотни прогнози, а няма 5 лева за домейн. Жалка история!

В студиото имаше повече хора от на стадиона! Жалка картинка!

Честита купа на Лудогорец! Но не е ли тъпо, че бразилец и аржентинец вдигат купата на България!

Лудогорец доказва, че дори третокласни чуждестранни футболисти са много по-добри от българските. Невероятно, но ФАКт!

Само Наско Сираков го няма от ФИРМАТА на Домусчиев- ЦСКА, Лефски, Лудогорец.. Само цигани, турци, наркомани и педрази може да ходат да ги гледат тия как ритат топка. Обикновените българи би трябвало да ПАЛЯТ в ТЪМНОТО, автобусите на тия фирми, където ги видят и да бият маймуните !!! Ако убият Домусчиев, ще вземат 100 МИЛИОНА лева и ще СПАСЯТ БЪлгария !!!

Тебе трябва да те издирят от службите и да поседиш в кауше една годинка за подбудителство ! Гнида!

И най интересното е, че Лудогорец заработва пари от УЕФА и дава на всички отбори в А и Б групи, включително на ЦСКА и на отбора под условен лиценз Левски

500 калпака на финал за купата... Евалата! Закривай!

Колкото , толкова. Млади отбори, колко публика да имат?

Споко, Лудогорец ще върне жеста, като помогне на ЦСКа-то за третото място.

Всичко добре. Но защо са играли на празен стадион ?

истинските отбори в българия са 5 - Черно Море, ЦСКА, Левски, Ботев (Пловдив) и Локо (Пловдив). Единствените отбори, които могат да напълнят цял стадион.

Вие си пълнете стадионите, Лудогорец ще ви пълни гушите с голове и ще печели купа след купа. Футбола е игра на голове, а не кой има повече фенове

Ти им даваш акъл....ама акъл не се набива, набива се ,,,ХОЙ....Само Лудогорец!

И какво като не е имало фенове? След няколко месеца като Лудогорец играе с пореден европейски гранд, ще се втурнете всички към Разград

Не за да гледам лугогорец, а да гледат европейския отбор

Нали Левски не може да докара елитни отбори

Хи хи А къде са отборите с милионна публика? Що не играят на финала? Нали публиката била много важен фактор?

В днешни дни много често се използва думата "проект". Та един проект спечели срещу друг проект. Жалка работа.

Ха ха ха ха Ако не е Левски, ще е ЦСКА. И така 45 години. Но и тези два проекта свършиха. За мое удоволствие. Как обираха всички таланти на България

Киро си преброи феновете.

И цеката

Тоше слаб треньор си

Лудогорец бият и двете ЦСКА

Този глупав вратар подаде за първия гол,но за съжаление Лудогорец ще бие поне с 3 гола и то заслужено.

То по трибуните, ако перефразираме реплика от един класически български филм, са"официално лице, роднина, официално лице, роднина .....". Тия двата отбора що са наказани, да играят без публика?!

Щот феновете им са хулигани и наркомани.

Една българска поговорка гласи,че от всяко дърво свирка не става.Тошко Янчев е нагледен пример за това,че не от всеки добър футболист,става треньор.Сусипа тотално един добре окомплектован,и обигран отбор.Така,както ще загуби финала за купата,така ще загуби и третото място.Болшинството футболисти излязоха от форма,заради експериментите на Янчев,да се прави на треньор.

Защото бил приятел на Стойчо Младенов. Никак не одобрявах, че доде в ЦСКА 1948. Все пак е рано да се оценява Янчев и може да се развие, но не на такова ниво да е. А пък на изпадащите отбори треньори са им Димитър Димитров Херо и Любо Пенев. Да се чудиш защо отидоха там. И Любо как може да предпочете пред ЦСКА 1948. Може би конфлик със Стойчо Младенов.

Не е срамно да загубиш от Лудогорец,срамно е да станеш за смях,заради неразумни треньорски решения.Янчев се оказа най-слабия треньор водещ ЦСКА 1948,от неговото съществуване.Даскалов и Наумов са големите грешници,и е време Наумов да седне на пейката.Лясков е в прекрасна форма,но е на пейката.Боллинството от бразилците в състава са долнопробни квартални играчи,които нямат място в този отбор.Ако иска собственика Найденов да продължи да гради този отбор,трябва да си намери подходящ треньор,и да посочи вратата на Стойчо Младенов,и кохорта му.

Тъжно, много тъжно. Два отбора с един файтон фенове и собственици милиардери играят финал пред празни трибуни.

ЦСКА 1948 бе създаден от бивши цскари, като Вальо Илиев и всеки който даде 200лв влизаше в борда. Найдениов се появи около 2 години по-късно. Преди съм казвал, че предпочитам да са в средата на таблицата с българи, от борещи се в челото с чужденци и не оборявах, че започнаха да ги взимат в даден момент. Не че чужденците са виновни. Но някой трябва да гради български футболисти. Те имат и трети отбор и може надолу да има такива, но ползват основно не млади футболисти. Тук сега се появява само този Ценов, дето преди някой месец не го бях чувал. Лудогорец реално имат само Десподов за националния, а Делев е вече прекалено стар. Като Десподов е за центриращ от фланг, а не за централен нападател. Подобри си много подаванията. Но реално Лудогорец и ЦСКА-София имат 3-4 ставащи за национали. ЦСКА 1948 има 2 пъти повече за разглеждане. Но и те вече не са младежи.

ЦСКА 1948 са в лоша форма и от май 7 мача нямат победа. Така че Лудогорец се бяха фаворити от всякъде, нищо че 2 пъти им направиха равенство ЦСКА 1948, но това бе преди. Има риск и да не завършат трети. Поне излизат с 8 българи, докато другото ЦСКА и Лудогорец, я имат 2, я не.

Този глупав вратар подаде за първия гол,но за съжаление Лудогорец ще бие поне с 3 гола и то заслужено.

Трябваше може би защитника зад него да му извика да остави. Той не вижда назад и се опитва поне да я отклони, че ако някой я чака за засичане да го прехвърли или да се промени неочаквано траекторията. Но трябва да се отклонява максимално близо до аутлинията. Ако бе крачка назад, може би щеше да се справи. Но грешката си е негова.

Във времето на COVID.Мач без публика.Тъжно.

Много слаб ЦСКА1948 и подпиране на Лудогорец от съдията,който не даде дузпа

По безплатното Нова спорт, гледам че зрителският интерес като за финал е нищожен. А футболът е за феновете! Да, може да си много добър футболист и без публика, но няма ли го множеството да огласят стадиона, играта си губи магията! Жалко! Това е Нивото!

Двете жалки отборчета на Думуза-"Делиорманспор кулюбю" и "Делиорманче 1945+3"! Жалка картинка. Чернодрешковците ще осигурят купата на "Кремвиршите"!

Неграмотност и ниска обща култура! Пише се "креНвирш"!