17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е меркантилен болен мозък .такива като него с пари и власт убиват света , не само спорта . Нали солта на футбола е когато малко , евтино отборче победи ; колос; . Защо още говорим за ЦСКА с Ливърпул , нотингам и т.н . Такива като този не трябва да им се дава власт . Опасни са за обществото .

Всъщност, да! Искаф.хте да убиете футбола. Ще фалират отбори, които не могат да си правят сметката приходи-разходи. Както всяка една фирма, нали така? Чудя им се на английд.ските отбори що са се подвели по акъла на тоя? Супер-лигата никога не е спирала да съществува и тя е точно там - в Англия! Футболът в целият му блясък, дори и с идиотските проекти на саможзабравилите се милиардери там все още не могат да убият истинската игра. Преди няколкож години беше Лестър, който и до момента е фактор там и доста от основните играчи на отбора му остават верни. Днес е Лийдс - изключително атрактивен отбор дори и за неутралния фен - играят футбол за да му се наслаждават без значение кой е срещу тях и какъв е резултата. Идиоти като Флорентино не могат да разберат, че има хиляди начини масата хора с какво да запълват свободното си време и рано или късно едни и същи мутри им писват. Ще трябва да свикнат да не се надцакват и да не харчат безумни милиони за играчи, които колкото и да са добри могат да направят разликата в отделни случаи, защото футболът е изключително колективна игра и когато си събрал високоплатени "звезди", всяка една от тях е с изключително високо собствено его и в повечето случаи ще гони личното пред отборното.

в основата си беше точно проект да разбие монопола на Висшата лига, където генерират приходи колкото Испания, Италия и Германия общо. Вкараха английските тимове, защото без тях наистина нямаше да изглежда много като Суперлига и проект "ала НБА". Перес може да е крив или прав, ясно е, че го правят за пари и за да може да продължи доминацията на традиционните тимове, но той и Аниели казаха неща и които останаха на заден план - футболът глобално губи сериозно популярност сред подрастващото поколение, което предпочита компютърните игри. При наличните технически решения, че може да гледаш почти всеки мач по всяка време в света, играещ се или изигран преди 20г., за мнозинството фенове само сблъсъците на най-големите тимове ще привличат интерес.

Да, хванах се за главата като четох това - наглеците искат да се конкурират с турнирите по FIFA и Call of Duty, и т.нар. E-sports, хахаха. Видяха, че в този модерен сегмент има много пари и искат да лапат и от тях. Само дето няма как да стане това точно с проект за статична лига с едни и същи мачове постоянно - на младите вниманието не може да се задържи дълго, а и са израстнали пред компютъра/таблета, играейки игри, за това тяхната страст е различна от хората, израстнали чакайки мач на любимия си отбор! Като цяло щеше да стане класически случай на отчуждаяване на текущата ти публика, за да привлечеш нова. Но толкова недалновидно направено, че чак не мога да повярвам колко алчността заслепява хората явно..

Алчен, лаком, нагъл и много тъп! Да иде на площада и да го обясни на същите тези фенове и ще види кое ще му разбият! Е тези са проблема, открай време единици самозабравили се с пари и власт вкарват света в проблеми!

Kalin

Ако всяка седмица гледаме едно и също определено ще омръзна страшно бързо а и интрига няма да има.

Няма нужда да ги питаш , те сами ще ви изнесат скоро , именно защото пропастта между бедни и богати стана огромна! Но на празни стадиони и никакъв зрителски интерес няма спонсори , няма артикули , няма билети , няма нищо! ...и къде ще си ги отнесете всички тези милиони за които ламтите ...всички знаем къде! ...да си ги харчите на ония свят ...идиоти лакоми!

Самозабравила се работа.. Негодува срещу феновете.. АКо не са феновете да му гледат мачовете, ако не са феновете да имат интерес да плащат за телевизията която дават мачовете, ще има ли пари за тези клубове? Коя телевизия ще плаща за телевизионни права ако никой не я гледа? егати пичовете са тези. Няма да излекуват болеста, ами ще ще дават болкоуспокояващо.. баси кретените. Тази пирадима с тоталната комерсиализация трябва да се преустанови, иначе наистина ще рухне..