Коментари - Формула 1 остава без Шумахер следващия сезон | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моите уважения към фамилията му но срещу Магнусен трябваше да е много по категоричен! Ами ако беше срещу Ландо,Ръсел,Льоклер или Верстапен и дори ветераните Люис и Алонсо картинката щеше да е отчайваща! 15-5 за Магнусен при квалитата !

Mig tne best

През този сезон Мик определено се представяше по-добре от Магнусен, макар и с малко. В повечето състезания финишираше пред него, въпреки по-лошото представяне в квалификациите. Нелогична стъпка според мен и такава която вероятно няма нищо общо с качествата на пилота. Я пари, я спонсори, я друга причина е надделяла.

ЗАЩО ВДИГАТ ТОЛКОВА ШУМ ТЕЗИ ЗАГИБЕНИ ЖУРНАЛИСТИ, ТОЙ Е СИН НА ШУМАКЕР НО НЕ СТАВА ЗА Ф1, ВСИЧКИТЕ ДРУГИ СА ПО ДОБРИ ОТ НЕГО.

Какво можеш да покажеш с куц кон като Хаас?! Спечелил е и Ф3 и Ф2. Това показва достатъчно. А заместникът му какво повече има да покаже. От няколко години се мотае във Ф1 и нищо съществено, та сега ли, с тоя куция кон?! Хаас май очакват от пилотите нещо свръхестествено - да владеят силата. За мен Мик не е посредствен пилот. Факта че направи няколко включително и сериозни катастрафи, означава че младежа се бори. Не се примирява с резултатите и има хъс и смелост да натиска повече. Всеки шампион е почнал с инциденти. Ама Хаас явно не искат да рискуват и им е ок да си кретат така, само и само да нямат допълнителни разходи заради инциденти.

големи яйца.

Мило, добро, възпитано и културно момче, но посредствен състезател.

Правилно, този е баси некадърника.

То пък тоя отбор е пълна скръб и само попълва решетката

Ми някои неща не се предават по генетичен път...