17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закривай

Млад е явно много здрав, но няма опита на старите кучета при бързи спускания. Всеки знае как спуска Нибали и ако някой се излъже да го следва на предел, лесно ще има участта на Ремко. Но на предишната олимпиада каквито падания имаше... Не бях гледал такова чудо.

Напъват се сякаш им е последното състезание, щото с този Ковид не е ясно кога пак ще спрат всичко... А като поемаш много рискове за да спечелиш някоя и друга секунда - в един момент ти се случва случката. Жалко е защото Ремко няма нужда от това. Той е изключителен часовникар. Прави откъсвания 50км преди финала и пелотона не го настига. Кара мисля от 2-3 години откак се е запалил по колоезденето. Бил е футболист преди това, но травми или нещо друго го карат да хване колелото.

не беше ли Шахман?

Колоезденето си е по принцип рисков спорт, опасността от падане винаги я има, а при скоростите, с които се движат състезателите паданията могат да имат много сериозни последствия. Но това е, като си решил че с това ти се занимава си приемаш и рисковете и действаш, някои дават фира, другите продължават, така е в спорта, така е и в живота.

Какво стана с това колоездене, те повече се трепят от бокса.