17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BRCK

Можеха поне да дадът шанс на резервите да поиграят, като не им е важен мача...

АБе, кой мач гледахте вие? Това ако е заспал мач - ходете и гледайте Лески, Цеска и Лудогорец да ви е по-интересно ...

нормално, за какво да се напрагят и ръгат по терена?!

и за какво трябва да си изпочупват краката, да получат по 10 жълти картона и да не могат на следващия мач който им е доста по-важен да бъдат с половината си състав или с контузии?!? Само тъпак би хукнал да бяга като малоумно шимпанзе около връзка банани.

Аз си спомням един мач между швабата и австрейците, е онова беше сао цъкане на топката, дори не се бяха изпотили горканчовците, тука поне иаше тичкане ....

еурогейски му работи

не е за първи път, няма и да е за последен, при този начин на провеждане на първенството.

Утре е моят Специален Ден - това е Германия ... днес мачовете ги пропускам ...Идват напечените Дни и тогава ще разберем Who's Who ===

Може да се натресат на Бразилия. Бразилия играе по-рано и няма как да предпочете резултат. Германия пък не може толкова да избира и не загуби ли Мексико, не могат да станат първи.

Не може. От ФуФа не позволяват.

точно обратното е - Бразилия играят след Германия.

Тва ненапрягане на червения динамит ги праща директно срещу Хърватска, там - искат, не искат, ще трябва да се напънат мноооого сериозно, щото ваканцията им може да почне от идния понеделник.... Перу бяха решили мача срещу озитата рано-рано, така че датчаните имаха доста време да се опитат да излъжат петлите и да ги натресат на Модрич и компания, в най-лошия случай щяха да отнесат един гол от контра, който не променяше нищо.

Пийте една студена вода. И да освиркате логичното се случи, има ли за какво да рискуват двата отбора, освен това и аз спечелих 50 лв от хикса като заложих.

Франсетата и дансетата са отявлени еврогейски лекета.

Пореден явно уговорен резултат, ама всичко е точно, първенството продължава по плана на ФуФА.

Много точно заглавие. Добре, че само слушах мача. Довечера ще е по-интересно. Всички освен Хърватия имат за какво да се борят.

Мега тъпо заглавие, другарю Гъобелс...