17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеята на спорта е всички спортисти да имат равни възможности при за старт и подготовка докато са там. Както и първите 3-ма способстват за гледаемост, така и те нямаше да са на това ниво без конкуренция и без участие от други спортисти, в случая тенесисти. Иначе трябва да си играят само първите 3-ма и това ще е. А и тези, които са запознати с организацията на подобни спортни събития знаят, че придадената стойност след това също се дължи и на другите тенесисти. Затова който е "заслужил" накрая според класирането си прибира по-голям награден фонд от другия, но всички теябва да имат възможност за равен старт.

Равни права на корта! Извън корта по заслуги и принос към турнира!!! Всъщност това е равенство! Да те оценят по това което правиш и си постигнал, а не да ти приравняват към тия по-долу! Тая евро толерантност и страх да не засегнем нечии чувства са му промили главата на Шарди

Съвсем нормално е да си пазят топ играчите! Реклами, телевизионно време, повече зрители това върви с Надал, Джокович!!! Например ще е адски тъпо Джоко да пропусне втората седмица защото е бил в един хотел с тия дето са в Анталия сега и са му замъкнали Ковид!!! Шарди някой ще отдели време да го гледа само ако играе с някой от тия срещу които подскача!!! Нормална пазарна икономика франсе, равенство заради самото равенство в Северна Корея!!!!

Ами кто почнеш да прекарваш на кортовете на турнирете от шлема по 2 седмици в игрови режим, а не да отпадаш постоянно в първи или втори кръг и на теб ще започнат да ти осигуряват адекватни за толкова дълго пребиваване условия

Шарди днес сигурно пак е плакал след загубата от Бублик в Анталия ?! Не е лошо да се научи да играе тенис по-добре !

Тоя Шарди някой да го е чувал? Аз не! И как иска да дели една и съща палатка с генералите ?

Типична първосигнална тъпотия пишеш. Нещата Трябва да са на равни начала. Винаги. Какво си постигнал преди си е за преди. Тово е ново издание на турнир и трябва да се организира ппрядъчно.

това не го ли броиш? Тези хора пълнят стадионите, ако разчитат организаторите на Шарди, са загубени :) На корта са равнопоставени. Той ако разчита на последните дни за подготовка е гола вода. Дори в много спортове е така, при спор за световната титла , ако е равен мача, шампиона си запазва титлата.

Когато той почне да генерира толкова пари за турнира, колкото и тези в ТОП 3, тогава ще може да хленчи за това.

Свиквайте, всички са равни, ама някои са по-равни от другите.

За организаторите няма такова нещо като равни, и приходите го доказват.

не реви, постигни колкото тях и тогава ще имаш удобства.