Коментари - Футбол из целия континент: Ето ги арените на Европейското (Снимки и видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баку, Будапеща и Санкт Петербург са десетки години напред спрямо София. София е кенеф като столицата на Бангладеш ,Дака.

Много сме бедни за да развиваме футбола. След 50-100 години ,ако се оправим ще развиваме футбола и спорта.

След 50 години, ако така вървят нещата няма да има България вече. Само Цигания. Много бързо се самозатривсме. С невиждани темпове за 1300 години.

България ще мечтае за подобни стадиони,в Африка имат по-добри стадиони от нашите.

ингилизите бе, с тоз вембли, що финал му дадоха, що нещо и все тази мантра за еди си кво на футбола, ще замоля да им дадете на дърварите некаква купа и да мирясат, това зор от 1966та, писна ми клишета, вместо да разхвърлят футбола както виждаме в севиля, баку, санкт п., те ми наредили пак лондона с 18 мача, че то все едно "европейското" си е там, а те отцепници отгоре на всичко, а дано се провалят ...ка им! Дайде мачове на всички по-малки, така или иначе ще е ограничено откъм публика на живо, за чий рим, за чий амстердам, и познатите.

Хаха обединена Европа

да гледаш бейзбол и изяш в хот дога в разединените щати!!

Аз съм там отдавна. Разединените щати ваксинираха всички по-бързо от бюрократите в Европа. Европа е съюз на хартия.

САЩ още не са ваксинирали всички, по са напред от ЕС, но ЕС е със 130 млн повече население от САЩ. Не го забравяй.

бил най-малко използван за това вместо в Билабао мачовете са измествни в Севиля - ами Испания има толкова много стадиинини то огромни, че да се чудиш на кой да играеш!!!

има 3 статдиона-на Бетис, на Севиля и този въпросния!!! Каква държава, в Бойколандия в цялата страна дори един читав стадион нямаме!!! Бананова държава!!

Футболен мач от ЕВРОПЕЙСКОТО Първенство в Баку, Азербайджан??? Не, че нещо... ама Европейско е все пак... Да не стане като ЕВРОвизия и Австралия...

Едните много им се иска да са европейци, на другите много им трябват полезни изкопаеми

ХАХАХАХА ТЪПАКО, ТИ КАТО СИ ЕВРОПЕЕЦ ЩО СИ ТОЛКОВА БЕДЕН ТЪП И ИЗПОСРАН ВЕ? ИДИ И ВИЖ БАКУ И СРАВНИ С КОЧИНАТА СОФИЯ И ТОГАВА ГРУХТИ КАКЪВ СИ ЕВРОПЕЕЦ. ХА-ХА-ХА

Баку е брутален град! Успяха да го преобразят тотално за по малко от две десетилетия. Сега има много неща, на които и богатите западни биха завидяли. А ние изобщо не можем да се сравняваме с тях. Имаме си наши проблеми - плочките на Графа, Шишман нямало да става пешеходен, трябвало им паркоместата, да върнат Паветата и т. Н. Абе ще се развием след сто години, споко.