"Футболист на 2018 г." - най-трудният избор (анкета)

Ако мислите, че да дадем вот за Спортист номер едно на 2018-а, е било трудно...

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dofi

Абстрахирайте се от клубните си предпочитания и гласувайте за футболист, който е играл добре и е взел нещо през сезона, а единственият от изброените тук с трофей, играл и за националният отбор на 42 години е Гошко Петков! Не съм славист!

Разбира се, че Стоичкофф. Той е най-голЕмият. Ама няма как да стане футболист на България, защото той се отече от родината си и припозна като своя страната на всички мангали - май беше Кюрдистан, или Пенджап, или Каталуния. Хайде поне му дайте наградата за книга на годината - не е дебела, отпечатана е на тоалетна хартия и става за подпалки. ГолЕм си, Кюрде!

Що бе, на мен ми хареса книжлето му. Докато я четох се почувствах доста щастлив - осъзнах, че има доста по-големи тъпаци от мен, които даже пишат мемоари.

И кое по-точно му е лошото на това... тъпаци да пишат мемоари??? Та нали много добре знаят, че... "умници" като теб ще си направят труда да ги прочетат:)))!!!

Според мен Ицака трябваше да издаде книга със заглави "100 псувни от един мангал". Щеще да е по-добела и да се харчи по-добре,

Най-гоуем е Гундю нали в прителски мач е вкарал гол на Англия скоро 50 години от паметния момент стршен гол страшна работа ей.

Тошко от центъра !

Моят глас е за Мартин Камбуров.

Без колебание - Мартин Камбуров!

Трябва журналистите които гласуват да имат опцията "никой" и ако тя надхвърли определен процент, да не се дава награда.

Неделев е светлинни години пред другите!!!! Урзула е НАЙ-ГОЛЕМИЯ УДАР НАНЕСЕН НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!!!!!!!!!!! ДЕЦАТА ВЕЧЕ ЗНАЯТ, КАК ОСВЕН ФУТБОЛ ДА ПРИЛАГАТ И ПРИЙОМИТЕ НА ЧЕСТНАТА ИГРА ЗА ДА ПОБЕДЯТ С ЧЕСТ!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

В интерес на истината в момента нямаме супер класни футболисти! Безспорно обаче Десподов е най-добрият български футболист в момента! Има обаче още много хляб да яде докато се доближи поне малко до Стоичков, Бербатов, Балъков , Сираков, Костадинов. Дано успее! Не е добра идея и да бъде продаден още сега, дано остане в ЦСКА още една година и стане човек. Ще струва и повече пари!

Гласувам за Георги Петков, защото е с основен принос за спечелената Купа на България през 2018 от "Славия" и защото, макар и на 42 години се завърна в Националния отбор по футбол и изигра два добри мача през 2018.Като цяло напълно заслужава да бъде "ФУТБОЛИСТ на 2018!!!

Хората не схващат подигравката и ти пишат минуси!:))))))))))))))))))..........на аз ще чукна един+, ЗАРАДИ ТЪНКИЯ ТИ ХУМОР!:))))))))))))))

"Тънкият хумор" на Мишев е само във въображението ти ! Съвсем сериозно ще си гласува за циганина и затова ти "чуквам" един минус !

Тази година може да си спестим подобна класация.

Обективно погледнато трябва да е Гошо Петков, напрактика той сам победи Левски за купата. После в Европа направи доста добри мачове и през сезона когато пазеше за Славия в много редки случаи допускаше гол. Подобри всякакви рекорди като национален състезател, заслужава и трябва той да е. Кирил Деспотов, трябва да спечели приза за най-добър млад играч или най-перспективен, но не и номер едно. Втори в класацията след Петков трябва да е Камбуров, а трети Неделев.

Всички, които си изредил са се представили много по добре през годината от Джипси Петков! Ако искаш да подарят приза на цигането за цялостен принос знай, че това го правят само на "Оскарите" !

Божинката дето играе във Враца(Ню Йорк) къде е?

С номер 9- Борисов! Вкара им ги на сички! Останалите са- Тичай за здраве!

Махнете от класацията Жоро вратарчето!?!?!?

някакъв виртуален футбол и футболист иде реч да се гласува ?

Ми като няма, няма. Никой и толкоз.

Може би 1.Камбуров 2. Десподов 3. Неделев . Някой от тримата, но не циганина Петков !

Лионел Меси, Каракачанката му /про/дава едно гражданство, Веждито му извайва една склуптура и сме готови!

Бодура!

Най-добре да я замразят тази класация за неопределен период. Че то все едно да отидеш в долнопробна автокъща с 20+ годишни таралясници и да се чудиш коя кола е най-хубавата.

Къде видяхте футбол, че да класирате футболист на годината? Стадионите празни, хулиганите в стихията си, играчите по заведенията.

Изроди, Божинката къде е?

В дискотеката, къде

Камбуров

Е, как кой? Киро - гела!!!

Благо Джисъса. Алилуя!

Митко Бербатов!

Валери Божинов

Те вървят комплект с баджо Ники!

Да изберат Ристе Стоичков, тази година той кръстоса цяла България в тур на овации..

У нас няма истински футбол и за това е нелогично да се избира най добър нефутболист

Георги Петков

Ако класацията е "най-некадърният футболист на годината" тогава наистина конкуренцията ще е голяма